ژیگو یکی از خوراک های فرانسوی است که بسیار پرطرفدار و محبوب بوده و برای مهمانی ها مناسب است.این غذا در روش فرانسوی در فر پخته می شود اما در روش ایرانی که لازم است گوشت بیشتر پخته شود این خوراک را می پزند و در عوض از آب آن سس بسیار خوشمزه ای درست می کنند.با ما همراه شوید و طرز تهیه ژیگوی ایرانی را با هم ببینیم.
کد خبر: ۸۲۷۴۶۹
ژیگوی فرانسوی را به طرز ایرانی تهیه کنید
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها