فرمانده انتظامی استان چهارمحال و بختیاری

شهادت مأمور پلیس هنگام دستگیری متهم

عامل قتل دو نفر در چهارشنبه آخر سال و پسر جوانی که مامور پلیسی را با پرتاب نارنجک کشته بود، در شعبه یک و 10 دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شدند.
کد خبر: ۸۱۲۱۹۸
محاکمه عاملان حوادث مرگبار چهارشنبه سوری

به گزارش جام‌جم، عامل قتل مامور پلیس نخستین متهمی بود که پای میز محاکمه قرار گرفت. ساعت هشت شب چهارشنبه آخر سال 92 مأموران کلانتری 108 نواب در جریان حادثه خونینی برای یکی از مأموران گشت پلیس قرار گرفتند. آنها بلافاصله موضوع را در دستور کار قرار داده و راهی محل حادثه شدند.

تحقیقات نشان داد پسر جوانی نارنجک دست‌سازی را از یک ساختمان چند طبقه به داخل خیابان پرتاب و نارنجک به کلاه کاسکت مأمور پلیس که پشت فرمان موتورسیکلت نشسته بود برخورد کرده و منفجر شده است.

تجسس‌ها برای شناسایی و دستگیری متهم آغازو دو روز بعد عامل این جنایت دستگیر شد. متهم در بازجویی‌ به جرم خود اعتراف کرد و گفت: شب چهارشنبه آخر سال همراه دوستانم بودم و نارنجکی دست‌ساز را به طرف پلیس پرتاب کردم که این اتفاق رقم خورد و مامور پلیس بشدت زخمی شد. در حالی‌ که تحقیقات از متهم ادامه داشت، این مامور پلیس 50 روز بعد از حادثه جان خود را از دست داد.پس از شهادت مأمور پلیس، بازپرس پرونده با بررسی مدارک و شواهد موجود، متهم را مجرم تشخیص داد و پس از صدور قرار مجرمیت، کیفر‌خواست او از سوی نماینده دادستان صادر و پرونده به شعبه 113 دادگاه کیفری فرستاده شد.

صبح دیروز متهم در شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران پای میز محاکمه قرار گرفت. در ابتدای جلسه نماینده دادستان به تشریح کیفرخواست پرداخت. اولیای دم مقتول هم درخواست قصاص کردند.

سپس متهم به قتل در جایگاه قرار گرفت که با رد اتهامش گفت: شب حادثه همراه دوستانم در قهوه خانه بودیم که صدای انفجار را شنیده و به محل حادثه آمدیم. من در این حادثه نقشی نداشتم و اعترافات قبلی خود را قبول ندارم. آن زمان درپلیس آگاهی در سوئیت بودم و تحت فشار روانی به قتل اعتراف کردم. پس از دفاعیات متهم، قضات دادگاه کیفری برای تصمیم گیری وارد شور شدند.

2 کشته در انفجار ماده محترقه

دیروز همچنین عامل قتل پسر هشت ساله و مرد جوان در غرب تهران در آتش بازی چهارشنبه آخر سال پای میز محاکمه قرار گرفت.این حادثه در چهارشنبه‌سوری سال 92 در دهکده المپیک تهران رخ داد که در جریان آن هفت نفر مجروح شدند.

با گزارش وقوع این حادثه به پلیس و اورژانس، ماموران و امدادگران به محل حادثه اعزام و متوجه شدند پنج مرد و یک زن بشدت دچار سوختگی شده‌اند و پسر هشت ساله‌ای به نام شهداد که در این حادثه بشدت آسیب دیده بود، قبل از حضور امدادگران تسلیم مرگ شده است.

تحقیقات محلی نشان می‌داد پسر سی‌ساله‌ای به نام بیژن که مهمان یکی از ساکنان محل بوده، با انداختن ماده محترقه‌ای به نام آبشار داخل آتشی که روبه‌روی خانه روشن کرده بودند، این حادثه را رقم زده است.

بلافاصله تحقیقات برای دستگیری «بیژن» آغاز شد و او زمانی که پلیس را در تعقیب خود دید،با مراجعه به ماموران تسلیم شد.

«بیژن» در بازجویی‌ها اتهام خود را پذیرفت و گفت: گمان نمی‌کردم چنین حادثه‌ای رخ دهد. من ماده محترقه را داخل آتش انداختم و در این انفجار خودم هم مجروح شدم. فروشنده به من نگفته بود احتمال این حادثه وجود دارد.

تحقیقات تکمیلی از متهم در حالی ادامه داشت که 16 روز بعد از وقوع این حادثه در یکی دیگر از مصدومان که مرد جوانی به نام «حسن» بود براثر شدت صدمات، روی تخت بیمارستان تسلیم مرگ شد. مرد جوان دیروز در شعبه یکم دادگاه کیفری یک استان تهران پای میز محاکمه قرار گرفت.

در این جلسه اولیای‌دم شهداد درخواست قصاص کردند اما خانواده دومین قربانی به نام «حسن» رضایت خود را اعلام کردند.

متهم نیز در دفاع از خود گفت: من نمی‌دانستم انفجار این ماده محترقه باعث این حادثه می‌شود. روز حادثه ماده انفجاری را از خیابان منوچهری تهران خریدم و فروشنده به من نگفت انفجار آن، خطر دارد. در این حادثه یکی از بستگان خودم نیز کشته شد و عمدی در کار نبود.

قضات دادگاه پس از آخرین دفاعیات متهم، وارد شور شده و «بیژن» را به اتهام قتل شبه عمد به سه سال زندان و پرداخت دیه محکوم کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
بهروزرجبی
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۷
۰
۰
سلام.دراكثركشورهای دنیا خصوصا امریكا واروپامقاومت درمقابل پلیس ویاممانعت درانجام وظیفه مامورین انتظامی شامل مجازاتهای سنگین ومضاعفی می باشدچه رسد به ایراد اسیب وصدمه جانی ویاقتل انها.بنظرمن بایستی درباره متهمینی كه مرتكب هتك حرمت پلیس می شوند درصورت اثبات دردادگاه اشد مجازات منظورو اعمال گردداماگذشته ازاین مهم- موضوع چهارشنبه سوری بتدریج ازیك جشن سنتی به یك اسیب اجتماعی وحتی باتوجه به خسارات جانی ومالی ان طی سالهای اخیرمیرود تا به یك تهدید اجتماعی مبدل گرددانتظارمیرودولت محترم ونیروی انتظامی وسایر دستگاههای ذی ربط ازهم اكنون باجدیت بیشتری تدبیروچاره اندیشی نمایند. ایانمی شودتوسط ناجا لایحه ای تهیه وپس ازسیرمراحل قانونی برای تصویب به مجلس شورای اسلامی تقدیم گرددو طی ان مجازاتهای موثرمالی وتعزیری برای حاملین واستفاده كنندگان موادمنفجره كه همه ساله ارامش وامنیت عمومی راهدف میگیرنددرنظرگرفته شودچیزی همانندجرائم رانندگی كه درپیشگیری ازتخلفات راهورتاثیر بسزایی داشته است مثلابه ازای كشف هرترقه ازهركس ودرهرسن وسالی یك میلیون ریال جریمه اخذ گردد .درغیراینصورت تاوقتی كه تنها به كارفرهنگی اكتفا كنیم- اش همین است وكاسه همین.چون همیشه عده ای هنجارشكن وقانون ستیزدرجامعه هستندكه تنها قانون وترس ازمجازات بازدارنده انهاست واساساهم قوانین به همین منظور تهیه وتدوین میگردد.
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها