• 0 0
  • 0

توصیه علمی برای خرید آجیل شب عید

سه شنبه 26 اسفند 1393 ساعت 14:27
هشدار پژوهشکده علوم و صنایع غذایی نسبت به سموم موجود در آجیل و خشکبار که در اکثر موارد با روش‌های غیرآزمایشگاهی قابل شناسایی نیستند هشدار داد.

علیرضا صادقیان، عضو هیات علمی گروه فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی با بیان اینکه سموم موجود در آجیل و خشکبار در اکثر موارد با روش‌های غیر آزمایشگاهی قابل شناسایی نیستند، نسبت به مصرف آجیل و خشکبار فله، هشدار داد.

وی با اشاره به نامشخص بودن شرایط انبارداری، نگهداری و فرآوری آجیل و خشکبار فله افزود: در بسیاری از موارد این محصولات در مکان‌های مرطوب نگهداری و با شرایط نامطلوب فرآوری می‌شوند؛ به همین دلیل ممکن است به سموم قارچی مانند آفلاتوکسین آلوده شوند.

صادقیان گفت: وجود سمومی مانند آفلاتوکسین در محصولات نشانه ظاهری ندارد و تنها با استفاده از روش‌های آزمایشگاهی قابل تشخیص است.

وی با اشاره به نشانه‌های ظاهری آجیل نامرغوب افزود: بوی کپک‌زدگی و ماندگی ناشی از اکسید شدن ترکیبات روغنی و یا وجود نشانه‌های آفت‌زدگی داخل این محصولات نشاندهنده عدم مرغوبیت آنها است.

عضو هیات علمی گروه فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی گفت: محصولاتی که با علامت‌های تجاری مشخص به بازار ورود پیدا می‌کنند توسط ادارات استاندارد و نظارت بر مواد غذایی پایش شده و با تعیین تاریخ انقضا مصرف‌کنندگان را از سلامت آجیل و خشکبار مطمئن می‌کنند.(مهر)

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1870873529679194532
لینک کوتاه :

اخبار مرتبط

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی: