ابدال بیگی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: نوشابه دارای مواد افزودنی بهعنوان طعمدهنده و رنگدهنده و همچنین شکر است. همچنین به طور تقریبی در هر بطری نوشابه 12 حبه قند وجود دارد که انرژی زیادی تولید میکند و میتواند زمینهساز بیماری چاقی باشد.
وی با بیان اینکه یکی از زمینههای بیماریهای قلبی عروقی چاقی است، بنابراین مصرف زیاد نوشابه میتواند زمینهساز بیماریهای قلبی عروقی شود، خاطرنشان کرد: چون در نوشابه قند وجود دارد و به طور معمول افراد بعد از مصرف نوشابه مسواک نمیزنند که این مساله باعث پوسیدگی دندان میشود. مصرف نوشابه سرد همزمان با غذا مشکلات گوارشی ایجاد میکند و سرمای نوشابه باعث میشود آنزیمهای معده و روده از کار افتاده، غذا بخوبی هضم و جذب بدن نشود.
وی تاکید کرد: میزان مصرف کلسیم در جامعه ما پایین و ابتلا به پوکی استخوان بالاست، فسفر موجود در نوشابه جلوی جذب کلسیم را میگیرد و این امر کمبود کلسیم را تشدید میکند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: