آیت‌ الله‌ جوادی ‌آملی:

عراق به گورستان داعش تبدیل می‌شود

یکی از مراجع تقلید با اشاره به منابع چشمگیری که در مملکت وجود دارد از بی‌عرضگی در استفاده از این منابع انتقاد کرد و گفت: اقتصاد مقاومتی با بی‌عرضگی و اختلاس تحقق نمی یابد.
کد خبر: ۶۶۷۱۲۴
اقتصاد مقاومتی با اختلاس تحقق نمی یابد

آیت‌الله عبدالله جوادی آملی در دیدار مهدی قره شیخ لو رئیس سازمان دارالقرآن الکریم، حجت‌الاسلام اسکندری مدیرکل تبلیغات اسلامی قم و جمعی از مسئولان و کارشناسان قرآنی ادارات کل تبلیغات اسلامی سراسر کشور، فعالیت‌های سازمان دارالقرآن الکریم را امیدبخش توصیف کرد و گفت: کشور ما و جهان اسلام به برکت قرآن کریم زنده است.

این مرجع تقلید مشکل اساسی مملکت را در اقتصاد دانست و در عین حال تاکید کرد که اقتصاد مقاومتی با فرهنگ قرآنی حل می‌شود.

مفسر بزرگ قرآن کریم با اشاره به آیاتی از کلام الله مجید پیرامون اهمیت کار و تلاش گفت: مسئله کار و تلاش و کوشش حتی در روز جمعه بعد از نماز جمعه منتفی نیست.

آیت‌الله جوادی آملی اظهار کرد: قرآن کریم مال و اقتصاد و مقاومت را تبیین کرد و اگر بخواهیم در برابر بیگانگان مقاومت کنیم همه نعمت‌ها در این مملکت وجود دارد و فراوان است ولی باید فرهنگ مقاومت را تبیین کرد.

وی تاکید کرد: باید بدانید قوت مملکت به ستون فقرات ملت است و ستون افراد اگر بخواهد راست قامت باشد باید جیبشان پر باشد.

استاد برجسته حوزه علمیه با بیان اینکه قرآن طرز اقتصاد مقاومتی را به ما آموخت تصریح کرد: ملتی که جیبش خالی است ستون فقراتش شکسته است. فقیر را فقیر گفتند برای اینکه نمی تواند مقاومت کند.

آیت الله جوادی آملی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی با بی عرضگی و اختلاس حل نمی شود گفت: ما در این مملکت همه چیز داریم ولی آنچه نداریم، عرضه و امانت است، آنچه داریم اختلاس و بی عرضگی است.

این مفسر قرآن کریم به منابع سرشار مملکت اشاره کرد و با ذکر مثالی در این زمینه اظهار کرد: علوفه که انرژی هسته ای نیست، کمی عرضه می خواهد تولید شود. این همه زمین و منابع وجود دارد که برای تولید علوفه مساعد هستند. چرا لبنیات و گوشت گران است؟

وی تاکید کرد: فرهنگ قرآن به ما می گوید ملت فقیر ستون فقراتش شکسته است. کسی قرآنی حرف بزند و غیر قرآنی فکر کند این طور می شود.

آیت الله جوادی آملی گفت: ما بر اساس روایات اسلامی می خواهیم آبرومندانه زندگی کنیم. ما نمی خواهیم مردم را اطعام کنید بلکه می‌خواهیم مردم را اکرام کنید.

وی به فتوای همه فقها در مورد حرام بودن مزدوری اشاره کرد و افزود: ما نمی خواهیم مردم با مزدوری اداره شوند بلکه باید با کرامت اداره شوند.

این مرجع تقلید تاکید کرد: قبول کنیم 5 درصد اسلام را فهمیدیم و 95 درصد آن خاک می خورد.

آیت‌الله جوادی آملی با اشاره به نزدیک بودن روز کارگر اظهار کرد: اگر وجود مبارک پیامبر دست کارگر را بوسید، دست مزدور را نبوسید. کشاورز و دامدار ولو با درآمد کم، آبرومندانه زندگی می کند.

استاد برجسته حوزه با بیان اینکه قرآن هم ما را مقاوم بار می آورد و هم با اکرام تربیت می کند اظهار کرد: ما اسلامی و قرآنی حرف می زنیم و جور دیگری فکر می کنیم.(مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها