مگس های میوه مورد استفاده در این تحقیقات از نظر ژنتیکی اصلاح شده اند، به گونه ای که شاخک این حشرات به محض قرار گرفتن در معرض سلول های سرطانی، درخشان و براق میشود.
سلول های سرطانی و سلول های سالم دارای متابولیک کاملا متفاوتی هستند؛ بنابراین بوی آنان نیز فرق دارد.
گیرنده های بویایی اغلب حشرات و حیوانات، قادر به تشخیص فقط یک نوع بوی خاص است ولی سلول های عصبی مگس میوه، به طور همزمان قادر به تشخیص 50 نوع رایحه مختلف است.
با استفاده از دستکاری ژنتیکی و وارد کردن پروتئین های فلورسنت به شاخک این حشره، پاسخ بوی سلول های سرطانی با درخشش شاخک انجام می شود.
محققان در تلاشند که با استفاده از مکانیسم بویایی مگس میوه، دستگاهی بسازند که قادر به تشخیص سلول های سرطانی با استفاده از بوی آنان باشد.
علاوه بر مگس میوه، زنبور و سگ نیز قادر به تشخیص سلول های سرطانی با استفاده از حس بویایی هستند. (ایرنا)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر