چرایی ضد و نقیض گویی‌های مقامات آمریکا از وزیر خارجه این کشور گرفته تا مشاور امنیت ملی کاخ سفید در دیدار اوباما و نتانیاهو روشن شد.
کد خبر: ۶۰۲۴۱۶

به گزارش جام جم آنلاین آمریکایی‌ها که احساس می‌کردند به واسطه تحریم‌ها اکنون جمهوری اسلامی ایران آماده تن دادن به خواسته‌هایش است با پاسخ‌های منطقی و قاطع مقامات کشورمان روبرو شدند.

دکتر حسن روحانی در سفر به نیویورک قاطعانه از مواضع به حق ایران درباره مسائلی همچون استفاده از فناوری صلح آمیز هسته‌ای دفاع کرد و وزیر خارجه ایران هم در گفت‌وگوهایی که با چند شبکه تلویزیونی آمریکا داشت پاسخ‌های لازم و قاطع را به اظهارات مقامات آمریکایی داد.

نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی که تازه به آمریکا رفته تا در مجمع عمومی سازمان ملل شرکت کند با اوباما دیدار داشت و رئیس جمهور آمریکا هم گزارش‌های لازم را از روند گفت‌وگوها با ایران به وی ارائه داد.

فرمانده کل سپاه پاسداران روز گذشته در گفت‌وگویی با اشاره به اظهارات مقامات آمریکایی مبنی بر این که مقامات رژیم غاصب صهیونیستی را در جریان تمام مسائلشان با ایران و حتی مکالمه تلفنی با اوباما قرار داده بوده و از این پس نیز قرار خواهند داد، گفت: یکی از نگرانی‌های اصلی که وجود دارد، همین‌جاست، چرا‌که به نظر می‌رسد دولت‌مردان آمریکا متأسفانه استقلال رأی و تصمیم ندارند و از صهیونیسم جهانی تأثیرپذیرند و بایستی برای اقدامات خود از این رژیم غاصب ظالم اجازه بگیرند.

باراک اوباما، رئیس جمهور امریکا در دیدار با نتانیاهو به خوش خدمتی‌های کاخ سفید به صهیونیست‌ها ادامه داد و به نخست وزیر رژیم جعلی اسرائیل با تکرار لفاظی جنگ‌طلبانه واشنگتن علیه ایران، به تل آویو تضمین داد که هیچ گزینه‌ای از جمله گزینه نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران از روی میز برداشته نشده است.

وی افزود:حرف برای حل و فصل موضوع هسته‌ای ایران کافی نیست و تهران باید از «طریق اقدامات» خود اعتماد جامعه جهانی را جلب کند.

رئیس جمهور آمریکا در  این دیدار «ما توافق کردیم که دست نیافتن ایران به سلا‌ح ‌هسته‌ای بسیار مهم است» را در حضور یک مقام کشور جعلی می‌گوید که او دارای صدها کلاهک هسته‌ای است و پایبند هیچ یک از قوانین بین‌المللی سازمان ملل و آژانس بین‌المللی هسته‌ای نیست.

وی گفت:ایران به دلیل تحریم‌ها برای گفت‌وگو آماده است و ما باید با حسن نیت تمایل آن‌ها را آزمایش کنیم.

جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده است که تعلیق غنی سازی را به هیچ عنوان نمی‌پذیرد.

حسام الدین آشنا مشاور فرهنگی رئیس جمهور که شب گذشته در گفت‌وگوی ویژه خبری شرکت کرده بود به فضاسازی‌های مقامات و رسانه‌های آمریکایی پاسخ داد و گفت: آمریکا علاقه دارد 10 موضوع را روی میز بگذارد اما جمهوری اسلامی ایران فقط برای انرژی هسته‌ای مذاکره  می کند  نه برای برقراری رابطه با آمریکا. جمهوری اسلامی ایران  برای اتمام حجت پای میز مذاکره آمده است و حسن نیت دارد اما اگر این حسن نیت از طرف آمریکایی‌ها  نادیده گرفته شود  دیگر توقع همکاری با ما را نداشته باشند.

اوباما در این دیدار اطمینان داد که واشنگتن با «چشمان باز» وارد مذاکرات با تهران خواهد شد و تاکید کرد در جریان این فرایند با اسرائیل و دیگر هم‌پیمانان منطقه‌ای خود مشورت خواهد کرد.

نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس نیز گفت: این رژیم خواهان از بین رفتن کامل برنامه انرژی هسته‌ای ایران است و ادعا کرد تهدید نظامی و تحریم‌ها ایران را به پای مذاکره کشانده است.

آمریکایی‌ها خود به خوبی می‌دانند که تماس تلفنی اوباما با رئیس جمهور ایران تنها یک تماس تلفنی بود نه توافق، به همین خاطر است که همچنان بر سیاست‌های پیشین خود علیه جمهوری اسلامی ایران پافشاری می‌کنند.

جمهوری اسلامی ایران همواره گفت‌وگوهای بدون پیش شرط را مورد تاکید قرار داده است اما طرف مقابل با پیش شرطهای غیر قانونی و زیاده طلبانه حرکت کرده است.

اکنون نیز آمریکایی‌ها آماده ارائه پیش شرط‌های خود به ایران هستند. نیویورک تایمز در گزارشی در همین زمینه نوشته است؛«شرط‌های واشنگتن برای تهران قطعاً ایران را دچار شوک می‌کند.»

اکنون در دستور کار آمریکا اعمال فشارهای بیشتر ابتدا در حوزه سیاسی و رسانه‌ای و سپس اقتصادی قرار خواهد گرفت.

اوبام در دیدار با نتانیاهو گفته است که فشارها و تحریم‌ها ایران را پای میز مذاکره کشانده است،
وزیر امور خارجه آمریکا هم با تکرار زیاده‌خواهی‌های غیرقانونی غرب در قبال برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی، اعلام کرد: آمریکا فعلاً لغو تحریم‌ها را بررسی نخواهد کرد.

با توجه به ادبیاتی که از سوی آمریکایی‌ها علیه ایران اتخاذ می‌شود نشانی از تغییر رویکرد و تعامل بیشتر برای انجام گفت‌وگوها از سوی آنها دیده نمی‌شود. خواسته‌های آمریکایی‌ها یکطرفه است و تنها خواهان آن هستند که ایران از خود نرمش نشان دهد و خواسته‌های آنها را برآورده سازد.

جمهوری اسلامی ایران ایران با سیاستی که از سوی مقام معظم رهبری تبیین شد نرمش قهرمانانه را در پیش گرفت که این اقدام باعث شد تا طرف مقابل در شرایطی قرار بگیرد که هر رفتار او باعث شود تا ماهیت واقعی آن روشن شود اکنون آمریکا در یک آزمون دشوار گرفتار شده است.

به همین خاطر است که کاترین اشتون رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا هر چند به صورت تلویحی به قانونگذاران در اروپا و آمریکا و همچنین تیم سیاست خارجی کاخ سفید توصیه کرد از اعمال تحریم‌های بیشتر علیه ایران که می‌تواند جو مذاکرات را منفی کند خودداری کنند.

اشتون روز دوشنبه در اندیشکده «وودرو ویلسون» در پاسخ به این سوال که آیا کنگره آمریکا یا دیگران باید تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کنند، گفت: من در جایگاهی نیستم که بگویم کنگره باید چه کاری انجام دهد. ترجیح می‌دهم در بهترین جو ممکن در این مذاکرات حضور یابم. به همین منظور، ما باید به هر نحو ممکن عزم و حسن نیت خود برای مذاکره را نشان دهیم و چنین انتظاری را نیز از طرف مقابل داشته باشیم.

وی در مورد چرایی اعمال تحریم و فشار به ایران هم گفت: این تحریم‌ها با هدف جمع کردن افراد دور یک میز و انجام مذاکره اعمال شده است.

«کاترین اشتون» افزود: می‌خواهم در بهترین جو ممکن به ژنو بروم. قانونگذاران اینجا یا کسانی که در آمریکا روند مذاکرات را تحت کنترل دارند، «جان کری» (وزیر خارجه آمریکا) و تیم وی، باید به این فکر کنند که چطور می‌توان به بهترین جو دست یافت.

و اکنون دستگاه دیپلماسی کشورمان باید در یک واکنش سریع در سیاست خارجی در قبال دورنمای اتفاقات سیاسی که در چند روز گذشته رخ داده به یک جمع بندی برسد تا بتواند پاسخ‌های لازم را برای این رفتارها ارائه دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱۰
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۹
۰
۰
به نظر میرسد باید صبر كرد و عملكرد دو طرف را دید
haidari schakila
Saudi Arabia
۱۱:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۹
۰
۰
israel krebsgeschwur besatzer kriegverbrecher morder keller terrorist muss ihre eigene atom bomben und chemie waffen vernichten und andere in ruhe lassen und von andere 900 billiard km weg bleiben und den dreck mordder mund zu halkten lebelang hazara lebelang vatewr mutter famielie verwandte lebelang frau haidari fur ewig amir haidari tote alle dreck feinde dreck morder von hazara tote alle dreck feinde von frau haidari amir haidari tote alle dreck feinde von unsere famielie verwandte vater mutter
امیر
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۹
۰
۰
به نظر من، سیاست های دولت آمریكا و ایران مانند دو قطب مخالف آهن ربا یكدیگر را دفع میكنند آمریكا از موجودیت نظام اسلامی ایران واهمه دارد و با آن مقابله می كند .باید نظام جمهوری اسلامی ایران را برای همیشه به رسمیت بشناسد و در جهت دشمنی با آن قدمی بر ندارد.
moussavi
United States
۱۳:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۹
۰
۰
صبر............!
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۹
۰
۰
اقا امیر دو قطب مخالف اهن ربا همدیگه رو جذب میكنند! تا اونجایی كه من میدونم
محمودی
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۹
۰
۰
آمریكا درصورتی كه این فرصت را از دست بدهد و نتواند با ایران فرایند تعامل عادلانه و منطقی برقرار كند و درصدد كارشكنی برآید ؛ قطعا حجت بر تمام كشورها و تمام كسانی كه درایران و خارج از ایران ، دائما بهانه می كردند كه رابطه با آمریكا مشكلات را حال خواهد كرد و یا ایران بسیار به امریكا بدبین است و یا ایران قصد حل شدن مشكلات را ندارد و خواستار اعتماد سازی جهانی نیست ، تمام خواهد شد و برهمگان عیان می شود كه مشكل خود آمریكا و ذات سلطه طلبانه آمریكاست كه باعث گردیده بیش از 34 سال ارتباط دو كشور قطع گردیده و شاید تا سالها چنین فرصتی برای غرب و آمریكا پیش نیاید و در اصل این آزمون، راستی آزمایی رفتار و عملكرد آمریكاست.
اردشیر
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۰
۰
۰
بهتر نیست تصمیم گیری و تصمیم سازی را به سیاسیون متعهد و باتجربه ای چون روحانی و ظریف واگذار كنیم؟ من ایمان دارم كه هردوی آنها بسیار بهتر از ما به این مسائل واقف هستند . بگذاریم كارشون را با حمایتهای رهبرفرزانه انقلاب ادامه دهند .
بنده خدا
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۰
۰
۰
اصل و اساس تمامی این بازی های سیاسی غرب ، به نیت سلطه صهیونیسم و فراماسونری جهانی است و سرنخ تمامی این بازیگران به دست سرمایه داران صهیونیست است ، در جائی كه به قول رومن رولان ، سرمایه جنگ هیتلر توسط صهیونیست های آمریكائی تأمین می شود و برشت در نمایشنامه كله گردها و كله تیزها نشان می دهد كه چگونه برای دست یافتن به قدرت ، سرمایه داران و حاكمان با القائات و پروپاگاند دوستان را به جان هم می اندازاند ، چه انتظاری می توان از حكومت های دست نشانده آمریكا و انگلیس و فرانسه و ... داشت؟ امام راحل چه خوب این مسائل را درك فرموده بودند . پس همه با هم یك صدا فریاد بزینم مرگ بر صهیونیسم و فراماسونری جهانی .
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۰
۰
۰
كسانی كه به سمت رئیس جمهور منتخب كفش پرت كردن در زیر پرچم نتانیاهو چون با وی هم نظرند .......
یه دوست خوب
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
۰
۰
به نظر من مسلمین باید با اتحاد سابقی كه در دوران طلایی اسلام داشتند پا به جهاد اقتصادی و تولی بگذارند و البته از رژیم حمایت كنند و از كافرین تبری داشته باشند و دست هم را بگیرند تا به پیشرفت و اقعی در دنیا و آخرت برسیم.مسلمین نباید به امید برداشتن تحریم و از این جور بازی ها باشند بلكه با قرض حسنه به هم دیگر و دست خواهر و برادر مسلمان خود را گرفتن خودشان پا به عرصه ی جهاد فرهنگی ایدئولوژیكی دفاعی اقتصادی بگذارند .اگر چنین كنند دیگر نه بی فرهنگی اسلامی و نه به هدفی بسیاری از مسلمین و نه دیگر فقر و بی بهداشتی و گرسنگی می ماند و نه دیگر باید به امید چندر غاز برداشتن تحریم از سوی نجاسات كافری كه پیامبر بر حق اسلام را تكذیب كردند و دیری نپاید كه عذاب جاویدشان به آنان سر رسد؛ نشست و نه به چندر غاز كمكی كه باهمه ی كسری بودجه اش بخواهد به یك مسلمان مجاهد تولیدگر ترویج گر ایدئولوژی مدافع اسلام كمك كند.كلام آخر ؛ تا خود مسلمین از هر مذهب پاكی كه باشند دست هم را نگیرند و مثل مجاهدینی كه جان خود را در راه اسلام دادند چفیه ها ی جهاد اقتصادی و فرهنگی اسلامی را نبندند همچنان فقر بیكاری گرانی بی فرهنگی غیبت و تهمت، مسخره كردن و ترس از كافر و نداری و فقر گرسنگی بی بهداشتی و نداری و......... همواره گریبان گیر مسلمین خواهد بود والسلام

نیازمندی ها