به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، یک آشپز چینی پس از اینکه پوست یک مارماهی را زنده زنده کند اقدام به پخت آن کرد.
گفتنی است؛ چند سالی است که زنده خواری در شرق آسیا به ویژه در چین افزایش یافته است و روز به روز بر رستورانهایی که حیوانات را به صورت زنده برای مشتریان طبخ میکنند، افزوده میشود.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
جام جم آنلاین گزارش میدهد
جام جم آنلاین گزارش میدهد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
یک فعال سیاسی:
یک نماینده مجلس:
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان