یافته جدید محققان ژاپنی نشان داد

فایده چای سبز در پیشگیری از پارگی عروق بدن

تحقیقات پزشکی نشان می دهد

تاثیر مصرف آهن بر کاهش خواص چای سبز

محققان در تحقیقات آزمایشگاهی خود دریافتند که مصرف همزمان چای سبز با رژیم غذایی حاوی آهن به شکل قابل توجهی موجب کاهش خواص چای سبز می شود.
کد خبر: ۸۸۸۷۰۲
تاثیر مصرف آهن بر کاهش خواص چای سبز

به گزارش جام جم سرا ، چای سبز به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی دارای خواص زیادی برای سلامت است، اما محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا در تحقیقات اخیر خود دریافتند مصرف همزمان این نوشیدنی گیاهی با رژیم غذایی حاوی آهن، به شدت موجب کاهش خواص این ماده ارزشمند می شود.

به گفته محققان این مطالعه، «اگر بعد از یک وعده غذایی غنی از آهن، چای سبز نوشیده شود، ترکیب اصلی موجود در چای با آهن پیوند می خورد. در اینصورت، چای سبز خاصیت بالقوه خود به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی را از دست می دهد. به منظور دستیابی به خواص چای سبز، بهترین راه عدم مصرف ان با رژیم غذایی غنی از آهن است.»

مواد خوراکی غنی از آهن شامل گوشت قرمز و سبزی های برگدار تیره نظیر کلم و اسفناج است. به گفته محققان، نتایج این مطالعه در مورد مکمل های آهن هم صادق است.

این تیم تحقیق دریافتند که EGCG ترکیب اصلی موجود در چای سبز است که به شدت موجب توقف آنزیم ضدالتهابی آزادشده از طریق سلول های خونی سفید در طول التهاب می شود اما زمانیکه EGCG و آهن همزمان باهم مصرف شوند، پیوند این دو باهم موجب کاهش توانایی آن در جلوگیری از آنزیم ضدالتهابی می شود.

منبع: مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها