اتمام حجت بانک‌ها با غیرمجازها

بانکها از خدمات دهی به موسسات غیر مجاز منع شدند

همزمان با تدوین و اجرایی شدن دومین بسته خروج از رکود که برپایه تحریک تقاضا و پرداخت تسهیلات خرد به متقاضیان شکل گرفته است، بار دیگر معضل موسسات مالی و اعتباری غیرمجاز و سهم بالای آنها در نابسامانی‌های بازارپول و کل اقتصاد برجسته شده است. بسیاری از کارشناسان اعتقاد دارند تا زمانی که این نوع موسسات با دراختیار داشتن حدود ٢٥‌درصد از نقدینگی کشور فعالند، طرح‌های ساماندهی اقتصاد به‌طور کامل به اهداف خود نخواهند رسید
کد خبر: ۸۵۲۰۶۰
مردم گول نخورند / موسسات ثامن‌الحجج و ثامن مجوز ندارند

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از شهروند،بر همین اساس روز گذشته نیز دو مقام بانکی درباره موسسات غیرمجاز هشدار دادند، یکی (رئیس‌کل بانک مرکزی) به مردم هشدار داد که فریب این نوع موسسات را نخورند و دیگری (مدیرعامل بانک پاسارگاد) به دولت و تصمیم‌سازان هشدار داد.

در این زمینه رئیس ‌کل بانک مرکزی اعلام کرد که اسامی تمام بانک‌ها و موسسه‌های مالی و اعتباری دارای مجوز در سایت بانک مرکزی منتشر شده است؛ مردم به موسسه‌هایی که اسامی آنها در این لیست نیست، اعتماد نکنند چرا که ریسک سپرده‌گذاری در موسسه‌های مالی و اعتباری غیرمجاز از دست دادن تمام سپرده است.

ولی‌الله سیف در گفت‌وگو با خبرنگاران یادآور شد: مردم باید همیشه متوجه باشند که سرمایه‌گذاری در موسسه‌های مالی و اعتباری غیرمجاز ریسک دارد و باید برای تبعات آن هزینه پرداخت.

رئیس‌ کل بانک مرکزی گفت: آخرین موسسه مالی غیرمجاز تعطیل شده، موسسه «میزان» بود که بانک صادرات مسئولیت آن را برعهده گرفت.

سیف به اخطارهای داده شده به موسسه‌های مالی و اعتباری که از اسامی ائمه معصومین(ع) استفاده می‌کردند، اشاره کرد و یادآورشد: هم‌اکنون به غیر از دو موسسه هیچ مرکز مالی و اعتباری با چنین اسامی وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: موسسه «ثامن‌الحجج» مجوز ندارد و امید می‌رود که بتوان با پیگیری‌هایی که هم‌اکنون ازسوی مسئولان آن انجام می‌شود، مشکلات این موسسه برای دریافت مجوز برطرف شود. رئیس‌ کل بانک مرکزی گفت: موسسه مالی و اعتباری «ثامن» نیز درحال طی مراحل قانونی برای دریافت مجوز و موافقت اصولی است.

سیف همچنین با اشاره به این‌که بانک مرکزی اجرای یک برنامه خروج از رکود را با تحرک‌بخشی به تولید درنظر دارد تا به این طریق اقداماتی را انجام دهد که منجر به تحریک تقاضا شود، اظهار کرد: یکی از اقداماتی که این بانک درنظر دارد برای حمایت از تولید انجام دهد، خرید دین اسناد ناشی از فروش مدت‌دار محصولات تولیدی داخلی است. به این طریق که بانک‌ها کارت اعتباری خرید کالای داخلی را برای متقاضیان صادر می‌کنند و به آنان ١٨ماه فرصت داده می‌شود تا اقدام به خرید کالای با دوام مصرفی تولید داخل کنند.

وی ادامه داد: حداکثر ارزش درنظر گرفته شده برای این کارت اعتباری ١٠‌میلیون تومان است که متناسب با درآمد هر فرد صادر می‌شود.

رئیس‌ کل بانک مرکزی به جریان تقسیط مجدد یا استمهال وام‌های صنایع بدهکار به سیستم بانکی اشاره کرد و گفت: یک مکانیزم وجود دارد که در سطح استان‌ها به ریاست استاندار شکل می‌گیرد و در آن نسبت به این نوع تقاضاها بررسی‌های لازم انجام می‌شود.

سیف افزود: درصورتی که پس از بررسی‌ها واحد صنعتی حایز شرایط باشد، می‌تواند از فرصت تقسیط مجدد یا استمهال استفاده کند. رئیس‌کل بانک مرکزی درپایان گفت: موضوع استقراض دولت از بانک مرکزی صحت ندارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۷
ملت
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۱
۰
۰
چرا نظر ما رو پخش نمیكنید پس كادر ارسال نظر را حذف كنید
salar
Germany
۱۴:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۱
۰
۰
واقعا ابراز تاسف برای ... كه انگار در جنگل داریم زندگی می كنیم و بیان بگن مردم گول نخورین آخه مرد حسابی اگه مجوز ندارن خب درش رو ببندین الان یه شخص عادی بخواد ماست بندی بزنه از 200 سازمان میان بررسی تا بالاخره یكیش در مغازه رو می بنده حالا یه موسسه به این بزرگی پول مردم رو میگیره بدون مجوز!
makan
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۱
۰
۰
واسه چی از اول جلویشونو نگرفتین الان این دو موسسه چهار پنچ ساله دارن فعالییت میكنن تازه دارین هشدار میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟...
peyman
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۳۸ - ۱۳۹۶/۰۱/۰۳
۰
۰
سلام
من كاری به هیچ نام و اسمی ندارم
ولی مردم به رقابت ناسالم بانكها و موسسات توجه نكنند بانكها حتی اعتبار مجوز خیلی از بانكها و زیر سوال میبرند ، و به قول معروف سیاه نمایی می كنند
اگر می خواهید بانك یا موسسه ای و انتخاب كنید به سابقه و حسن شهرت نگاه كنید نه به حرفهای بدهكار های بانكی كه پول این ملت و گرفتن و قرار نیست پس بدن ،

نیازمندی ها