جام جم سرا- یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین غذاهای سبک اما مقوی که بسیاری از روزه‌داران به هنگام افطار از خوردن آن نمی‌گذرند آش‌ها هستند. آش بلغور یکی از بهترین گزینه‌ها برای سفره افطار و پذیرایی از مهمانان ماه رمضان است که دستور پخت و روش طبخ آن را در ادامه آموزش داده‌ایم. برای درست کردنش دست به کار شوید!
کد خبر: ۸۱۰۳۸۰
طرز تهیه «آش بلغور» ویژه افطاری‌های ماه رمضان


مواد لازم:

لوبیاسفید: ........................................... نصف پیمانه
لوبیا قرمز: ............................................ یک پیمانه
نخود:................................................... نصف پیمانه
عدس:................................................. یک پیمانه
بلغور جو: .............................................. ۵ /۱ پیمانه
بلغور گندم:............................................ ۵ /۱ پیمانه
پیاز: .................................................... ۲ عدد
سیر: ................................................... ۱۰ حبه
سبزی آش: .......................................... یک و نیم کیلو
نعنا خشک: ......................................... یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: ........................... به میزان لازم
کشک:................................................ به میزان لازم
روغن:.................................................. به میزان لازم


طرز تهیه:

ابتدا حبوبات را به مدت ۱۲ ساعت خیس کرده سپس بپزید. وقتی کمی پخته شد بلغورها را به آن اضافه کنید و وقتی کاملاً پخته شد، سبزی و یک پیاز رنده و سرخ شده را به آن اضافه کنید. سپس سیر رنده شده و نعنا را تفت داده و بیفزایید (وقتی آش جا افتاد) نمک و فلفل را اضافه کرده و (سیر، پیاز و نعنا را با زردچوبه سرخ می‌کنیم) در صورت تمایل می‌توانید کشک را هم در آش ریخته و بگذارید چند جوش بزند. این آش اگر تند باشد خوشمزه‌تر است. (ایران)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها