jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۸۰۷۳۴۰ ۲۳ خرداد ۱۳۹۴  |  ۰۹:۲۹

جام جم سرا- مواد لازم: شکر: 800 گرم، انجیر: یک کیلو‌، آبلیمو: یک قاشق غذا‌خوری، گلاب: 2 قاشق غذا‌خوری، آب: یک لیوان. دستور و روش درست کردن این چاشنی خوشمزه که هم در سفره صبحانه می‌توان از آن استفاده کرده و هم در سفره‌های ناهار و شام، در ادامه آموزش داده شده.

یک چاشنی خوشمزه: طرز تهیه «مربای انجیر»


طرز تهیه:

ابتدا انجیر‌ها را شسته و روی انجیر‌ها با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید. شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید. بعد از جوش آمدن انجیرها را در شربت بریزید و صبر کنید تا انجیر‌ها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید. در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیر‌ها نفوذ کند و مربا آماده شود. برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیر‌های ریز و سبز استفاده کنید. (جام جم سرا)

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
13
-
۲۲:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۵
عالی بود ممنونم
۰
۰
یادداشت بیشتر
هر بهار عاشق شوید

هر بهار عاشق شوید

‌ من همیشه نوروز را دوست داشته‌ام از بچگی‌ام تا همین حالا. همیشه حسابی خوش گذرانده ام و در کودکی هم بسیار عیدی گرفته ام.

بهار می آید، کرونا می رود

بهار می آید، کرونا می رود

بهار در راه است، مثل هر سال همین موقع. زمستان می رود و بهار می آید. همین گزاره ساده و طبیعی که تکرار هر ساله طبیعت است به ما یادآوری می کند کرونا هم می‌رود و روزهای سلامت گذشته بازمی گردد.

عیدی پایتختی‌ها به مردم

عیدی پایتختی‌ها به مردم

آدم‌ها آرزوی زیادی دارند برای خود و دیگران. در شرایط فعلی جامعه ما و جامعه جهانی آرزوهای شخصی و آرزوهای گروهی در هم گره خورده اند.

گفتگو بیشتر
پیشنهاد سردبیر بیشتر