jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۸۰۷۳۴۰ ۲۳ خرداد ۱۳۹۴  |  ۰۹:۲۹

جام جم سرا- مواد لازم: شکر: 800 گرم، انجیر: یک کیلو‌، آبلیمو: یک قاشق غذا‌خوری، گلاب: 2 قاشق غذا‌خوری، آب: یک لیوان. دستور و روش درست کردن این چاشنی خوشمزه که هم در سفره صبحانه می‌توان از آن استفاده کرده و هم در سفره‌های ناهار و شام، در ادامه آموزش داده شده.

یک چاشنی خوشمزه: طرز تهیه «مربای انجیر»


طرز تهیه:

ابتدا انجیر‌ها را شسته و روی انجیر‌ها با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید. شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید. بعد از جوش آمدن انجیرها را در شربت بریزید و صبر کنید تا انجیر‌ها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید. در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیر‌ها نفوذ کند و مربا آماده شود. برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیر‌های ریز و سبز استفاده کنید. (جام جم سرا)

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
13
-
۲۲:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۵
عالی بود ممنونم
۰
۰
یادداشت بیشتر
وظیفه آگاهی بخشی

وظیفه آگاهی بخشی

به نظر من باوجود برخی تلاش‌ها، در برنامه‌های تلویزیونی نوروز امسال تنوع وجود نداشت، درحالی‌که انتظار می‌رفت امسال که مردم در خانه‌ها هستند، فیلم‌های متنوعی از شبکه‌های مختلف برایشان به نمایش گذاشته شود؛ به همین دلیل تنها چیزی که خیلی طرفدار داشت، همین سریال «پایتخت» بود که آن هم مسیری زیگزاگی طی کرد.

باوری كه تغییر كرد

باوری كه تغییر كرد

موضوع این است وقتی راجع به ویروس صحبت می‌شود، راجع به اپیدمی صحبت می‌كنیم؛ یعنی راجع به مفهومی همزمان علمی و اجتماعی كه پیوست سیاسی در آن نمی‌گنجد.

بحران تصمیمات زودهنگام کرونایی

بحران تصمیمات زودهنگام کرونایی

اتخاذ تصمیمات متناقض در مدیریت بحران‌های اجتماعی یکی از اشتباهات حوزه مدیریت کلان است که در علم جامعه‌شناسی از آن به عنوان چندگانگی مدیریتی یاد می‌شود.

گفتگو بیشتر
پیشنهاد سردبیر بیشتر