jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۸۰۵۸۵۶ ۱۸ خرداد ۱۳۹۴  |  ۱۱:۴۹

جام جم سرا- مواد لازم: زرده تخم‌مرغ: 2 تا 3 عدد، آرد: به میزان لازم، روغن: نصف فنجان، شیر: 1 لیوان، بکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری، پودر گل سرخ: 1 لیوان سر خالی، پودر قند: 1 لیوان، دارچین: 1 قاشق سوپ‌خوری، گردوی خرد شده: یک لیوان، روغن: به میزان لازم، شربت: به میزان لازم.

شیرینی‌های خانگی بپزید: طرز تهیه رولت گل سرخ


طرز تهیه:

ابتدا آرد را با بکینگ پودر مخلوط کنید و در ظرفی مناسب بریزید.
بعد شیر و زرده‌های تخم‌مرغ و 2 قاشق روغن را به آن‌ها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
خمیر رولت را آماده کنید و 3 ساعت به آن استراحت دهید.
مواد میانی شامل پودر گل سرخ، پودر قند، گردو و دارچین را با هم مخلوط کنید.
خمیر را با وردنه باز کنید و از مواد میانی روی آن بریزید و مانند باقلوای گل آن را بپیچید و در سینی فر بگذارید.
کمی روغن آب کرده، روی آن‌ها بمالید و در فری که از قبل گرم کرده‌اید با حرارت 280 درجه سانتی‌گراد به مدت 25 الی 30 دقیقه قرار دهید.
پس از طلایی شدن روی آن، از فر بیرون آورید و شربت را روی آن بریزید.
این شیرینی را می‌توانید به شکل گل یا یک‌تکه درست کنید و بعد مانند رولت، برش بزنید. (جام جم سرا)

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:
یادداشت بیشتر
تفاوت ما با آنها

تفاوت ما با آنها

آنها همین چند وقت کتابشان را در جهان به بیست زبان پخش کردند و چند میلیون از روی آن چاپ کردند که در عصر «انسان خداگونه» هستیم و هوش مصنوعی و دیگر فناوری‌ها چنان کرده که «انسان، مهار خلقت را به دست گرفته است.»

گفتگو بیشتر
پیشنهاد سردبیر بیشتر