طرز تهیه:
ابتدا آرد را با بکینگ پودر مخلوط کنید و در ظرفی مناسب بریزید.
بعد شیر و زردههای تخممرغ و 2 قاشق روغن را به آنها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
خمیر رولت را آماده کنید و 3 ساعت به آن استراحت دهید.
مواد میانی شامل پودر گل سرخ، پودر قند، گردو و دارچین را با هم مخلوط کنید.
خمیر را با وردنه باز کنید و از مواد میانی روی آن بریزید و مانند باقلوای گل آن را بپیچید و در سینی فر بگذارید.
کمی روغن آب کرده، روی آنها بمالید و در فری که از قبل گرم کردهاید با حرارت 280 درجه سانتیگراد به مدت 25 الی 30 دقیقه قرار دهید.
پس از طلایی شدن روی آن، از فر بیرون آورید و شربت را روی آن بریزید.
این شیرینی را میتوانید به شکل گل یا یکتکه درست کنید و بعد مانند رولت، برش بزنید. (جام جم سرا)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر