طرز تهیه:
ابتدا شکر و نمک و آب لیمو را در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید و وقتی شکر، کاملا حل شد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. بعد توتفرنگیها را له کرده و به آن اضافه کنید و در مخلوط کن بریزید و چند دقیقه آن را هم بزنید. در مرحله آخر ماءالشعیر را به آن اضافه کرده و باز هم آن را مخلوط کنید. بعد مواد را در لیوان بریزید و با یک برش حلقهای لیمو تزئین و از مهمانان خود پذیرایی کنید. (جام جم سرا)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر