جام جم سرا: مواد لازم- گوشت چرخ کرده بدون چربی: ۶۰۰ گرم، سبزی ریز خرد شده شامل مرزه کوهی و ریحان بنفش: پنج قاشق غذاخوری، پیاز: یک عدد، نمک، فلفل، گلپر و زردچوبه: به میزان لازم، رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری، روغن زیتون: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۸۰۰۵۵

طرز تهیه:

پیاز را رنده و با گوشت چرخ کرده و گلپر و نمک و فلفل و زردچوبه و سبزی‌های خرد شده مخلوط کنید. سپس آن را حسابی ورز دهید تا چسبندگی لازم را به دست آورد. در یک ماهیتابه مقداری روغن زیتون بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. از مواد به اندازه یک گردوی درشت بردارید و با دست آن را پهن کنید و در روغن سرخ کنید. رب گوجه را با کمی آب رقیق کرده و به آن نمک و فلفل بزنید و روی شامی‌های سرخ شده بریزید و حرارت دهید تا به روغن بیفتد. چند عدد گوجه را هم کباب کرده با شامی کنار دیس پلو زعفرانی قرار دهید و نوش جان کنید. (جام جم سرا/چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
یك منجیلی
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۲۰ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۳
۰
۰
غذای خیلی خوشمزه ای هست. حتما امتحان كنید. بعنوان یك گیلانی پیشنهاد میكنم. اما از شامی منجیلی هم غافل نشوید. با رب انار و روغن زیتون تهیه می شود. عالییییییست.....
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها