طرز تهیه:
ابتدا کمی روغن می ریزیم سینه مرغ را حدود 4 دقیقه در روغن تفت می دهیم تا رنگ آن طلایی شود. پیاز را که نگینی خرد کرده ایم به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا طلایی شود . سپس فلفل سبز را ریز خرد می کنیم و کمی تفت می دهیم. بعد قارچ را اضافه می کنیم تفت می دهیم. 3 قاشق آرد را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود . نخود فرنگی را به آن اضافه می کنیم و سپس ماءالشعیر را به آن می افزاییم سپس نخود فرنگی را افزوده و در آخر کار جعفری خرد شده را اضافه می کنیم . نمک و فلفل را به غذا افزوده کنیم و شعله را کم کرده و 10 دقیقه فرصت می دهیم تا غذا جا بیفتد. این غذا را می توان با پاستاهای مختلف، پلو و یا با نان سرو کرد.
منبع: شبکه استانی مرکز فارس
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
جام جم آنلاین گزارش میدهد
جام جم آنلاین گزارش میدهد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
یک فعال سیاسی:
یک نماینده مجلس:
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان