فوت‌و‌فن‌های پخت یک غذای پاییزی رژیمی و خوش‌طعم

تاس‌کباب خوشمزه‌تر از کباب!

مواد لازم جهت تهیه تاس کباب شیرازی: گوشت خورشی: 200 گرم ، سیب زمینی بزرگ: 2 عدد ، گوجه فرنگی: 3 عدد، فلفل دلمه: 2 عدد ، رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری، پیاز: 2 عدد، سیر: 3 حبه ، نمک و فلفل: به مقدار لازم .
کد خبر: ۷۶۳۱۸۷
آموزش آشپزی / تاس کباب شیرازی

طرز تهیه :
پیاز و سیر را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت های خورشی را خرد کنید و به پیاز اضافه نمایید ، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. حدود 2 لیوان آب را با رب گوجه فرنگی مخلوط کنید و روی گوشت بریزید ، سیب زمینی ها را حلقه ای خرد کنید و روی گوشت ها قرار دهید ، روی سیب زمینی ها کمی نمک و فلفل بپاشید. فلفل دلمه ها و گوجه ها را نیز بصورت حلقه ای خرد کنید و روی سیب زمینی ها قرار دهید. سپس حرارت را ملایم کنید و در قابلمه را بگذارید تا مواد بپزند ، پس از اینکه تاس کباب پخت و آب مواد کشیده شد در ظرف بریزید و بهمراه نان و ماست سرو کنید. نکته ها : این غذا را می توانید با مرغ هم تهیه کنید ، استفاده از سیر در این غذا سلیقه ای است ، در صورت تمایل میتوانید مقدار مواد را بنابر سلیقه تان کم و زیاد کنید.

منبع: شبکه استانی مرکز ایلام

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها