جام جم سرا:‌ مواد لازم- ماهی بدون استخوان: ۶۰۰ گرم، سبزی شامل، گشنیز و شنبلیله: ۸۰۰ گرم که مقدار گشنیز سه برابر شنبلیله ‌باشد، آرد: ۳ قاشق غذاخوری، تمبر هندی: یک بسته کامل، نمک و فلفل: به میزان لازم، روغن: به میزان لازم، زرد چوبه: نصف قاشق غذاخوری، پیاز: یک عدد سیر: یک بوته.
کد خبر: ۷۶۰۰۳۸
طرز تهیه قلیه ماهی

طرز تهیه:

ابتدا سبزی را بشویید و خرد کنید. سیر و پیاز را هم ریز خرد کرده و تفت دهید. آرد را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. بعد سبزی و نمک، فلفل و زرد چوبه را هم افزوده و خوب مخلوط کرده و سرخ کنید.

حدود سه لیوان آب روی مواد بریزید و بگذارید جوش بیاید. ماهی را هم از قبل پاک کرده، بشویید و به تکه‌های کوچک برش بزنید. وقتی سبزی قلیه در حال جوشیدن بود، تکه‌های ماهی را در آن بیندازید.

تمبر هندی را در یک لیوان آب جوش حل کنید و آن را صاف کرده به خورش اضافه کنید. نمک و فلفل و میزان ترشی خورش را با میل خود می‌توانید بیشتر کنید و بگذارید خورش جا افتاده و به روغن بیفتد.لازم به ذکر است که ماهی را می‌توانید کمی سرخ کرده یا خام در خورش استفاده کنید.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها