طرز تهیه:
ابتدا کدوها را بشویید و برشهای حلقهای نازک بزنید. سپس آنها را در آب سرد بگذارید و چند دقیقه بعد درآورید و در آرد بغلتانید. روغن را در ظرف ریخته و بگذارید داغ شود. کدوها را یک بار دیگر با سرعت در آب فرو کنید و بیرون آورید تا آرد به کدوها بچسبد و بعد در روغن داغ شناور کنید تا سرخ شوند.
کدوهای سرخ شده را روی کاغذ روغنی گذاشته تا روغن اضافی آنها گرفته شود و بعد در ظرف مناسبی چیده و ماست را با آویشن و نمک و فلفل مخلوط کنید و وسط ظرف بریزید و موسیرها را در آن قرار داده، تزئین و میل کنید.
(ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد