آگاهی‌هایی از زبان یک متخصص علوم و صنایع غذایی:

آنچه باید در‌مورد پاستا بدانید

مواد لازم- تورتلینی ۱ بسته (۵۰۰ گرم) |پیاز درشت ۱ عدد|سیر خرد شده ۲ حبه|قارچ خرد شده ۳۰۰ گرم|نمک و فلفل به مقدار لازم|جعفری خرد شده ۱ پیمانه|خامه معمولی ۱ پیمانه|پنیر پارمزان رنده شده ۱/۲ پیمانه|گوجه فرنگی بزرگ ۲ عدد|رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری.
کد خبر: ۶۵۸۴۹۴

جام جم سرا:

طرز تهیه:

۱. برای تهیه پاستا تورتلینی، ابتدا تورتلینی را درون قابلمه آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار داده تا به جوش آید و تورتلینی‌ها کمی نرم شود و سپس آن را آبکشی نمایید.
۲. پیاز را ریز کنید و به همراه سیر تفت دهید.
۳. قارچ و گوجه فرنگی را اضافه کنید و دوباره تفت دهید. نمک و فلفل را اضافه نمایید.
۴. در این زمان رب گوجه فرنگی را اضافه نموده و خوب تفت دهید تا کاملا از خامی درآید.
۵. خامه و جعفری خرد شده و پنیر رنده شده را اضافه کنید.
۶. تورتلینی‌ها را درون ظرف بریزید و سس تهیه شده را در لابه لای آن بریزید و دوباره کمی تورتلینی ریخته و دوباره با مواد بپوشانید و روی آن هم کمی پنیر بپاشید و روی آن را فویل بکشید و به مدت ۲۰ دقیقه در ماکروفر قرار دهید.
۷. پاستا تورتلینی را از فر خارج نموده وسرو کنید.|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
لورا
Turkey
۱۶:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۱۱
۰
۰
از زحمات همه ممنون لطفأ اسمهای خارجی را
فارسی مینویسید معنای آن را هم بنویسید مثل
تورتلینی.ویا دمای فررا. با تشكر
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها