زنان باردار برای جلوگیری از ریزش ابرو و موی سر باید از مواد غذایی حاوی آهن و روی بیشتر استفاده کنند. مواد حاوی آهن و روی در تخم مرغ، گوشت قرمز، انواع مغز‌ها و سبزی‌های دارای برگ سبز تیره به وفور موجود است.
کد خبر: ۶۵۸۲۳۶

جام جم سرا: هورمون‌ها عامل بسیاری از تغییرات پوست و مو در دوران در بارداری هورمون‌های زنانه در دوران بارداری و شیردهی تأثیرات خاصی را روی بدن می‌گذارد که از جمله آن‌ها می‌توان به ریزش مو در بسیاری از زنان اشاره کرد.
وبلاگ همه چیز از همه جا منابع برخی از عناصر مهم و موثر در سلامت مو را نقل کرده است:

پروتئین:

اساس و پایهٔ نیاز بافت‌های بدن مانند مو، ناخن، پوست و... می‌باشد و در موادی مانند انواع گوشت (مرغ، ماهی و گوشت قرمز)، تخم مرغ، لبنیات و حبوبات به میزان فراوان وجود دارد. در مواد نشاسته‌ای مثل نان، برنج، ماکارونی و سبزی‌ها نیز به مقدار کمی وجود دارد.

کلسیم و منیزیم:

گروه شیر و لبنیات منابع غنی کلسیم و منیزیم و نیز پروتئین هستند. اگر فردی دچار عدم تحمل لاکتوز (قند موجود در شیر) باشد و از سایر مشتقات لبنیاتی نیز برای تامین نیازهای بدن خود استفاده نکند، باید به طور روزانه مکمل کلسیم مصرف کند و مصرف سایر غذاهای غنی از پروتئین را نیز افزایش دهد.

ویتامین‌های گروه B

یکی از راههای درمان ریزش مو مصرف مواد مغذی حاوی ویتامین B زیاد است که در گروه ویتامین‌های B، ویتامین B۶ و بیوتین اهمیت خاصی دارند. بیوتین ویتامینی است که دربسیاری از محصولات آرایشی به عنوان مکمل بهبود دهنده وضعیت مو اضافه می‌شود، زیرا عارضه مشخص کمبود بیوتین، ریزش مو است. منابع غذایی غنی از ویتامین B۶ و بیوتین را برایتان ذکرمی کنم. منابع غنی از ب۶ موز، دانه آفتابگردان، ماهی، مرغ، جوانه گندم، آلوی خشک، گوشت، غلات سبوس دار، گوشت، مرغ، جوانه گندم، سبوس گندم است...
بررسی‌ها نشان می‌دهند که اسیدهای چرب اُمگا- ۳ و اُمگا-۶ با سلامت مو در ارتباط هستند؛ زیرا اغلب مردم وقتی منابع این نوع اسیدهای چرب را کمتر مصرف می‌کنند و یا اصلاً مصرف نمی‌کنند، دچار خشکی و شکنندگی مو، خارش و شوره پوست سر و در ‌‌نهایت ریزش مو می‌شوند.

منابع اسیدهای چرب اُمگا-۳ و اُمگا-۶

اسیدهای چرب اُمگا-۳ شامل آلفا- لینولنیک اسید و ایکوزا پنتانوئیک اسید (EPA) است در ماهی‌های آب سرد مانند روغن سویا و کانولا، جوانه گندم، روغن گردو، روغن تخم کتان یا پنبه و روغن ماهی یافت می‌شود.
اسیدهای چرب اُمگا-۶ شامل اسید لینولئیک و اُمگا- لینولئیک اسید می‌باشد و در روغن‌های غیر اشباع گیاهی مانند روغن ذرت، روغن کانولا، روغن سویا، روغن بادام زمینی و روغن آفتابگردان یافت می‌شوند.

آنتی اکسیدان‌ها:

شامل ویتامین E، ویتامین C، بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین A که در سیب زمینی شیرین، هویج، اسفناج پخته، کدو حلوایی، طالبی، زرد آلو، کلم بروکلی، گریپ فروت قرمز وجود دارد)، روی و سلنیوم می‌باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها