اگر نگران قند خونتان هستید، دنبال راهی برای افزایش سبزیجات مصرفیتان می‌گردید و نمی‌خواهید قند و چربی زیادی مصرف کنید اما درعین‌حال عاشق خوردن دسر هستید می‌توانید با سبزیجات برای خودتان دسر تهیه کنید.
کد خبر: ۶۳۵۶۳۹

به گزارش جام جم سرا به نقل از لقمه، شاید در نگاه اول مثلاً اضافه کردن شلغم، کدو حلوایی، هویج و غیره به دسر به نظرتان نشدنی بیاید اما کار نشد ندارد. می‌توانید این سبزیجات پرخاصیت را به دسر‌هایتان اضافه کنید و از خواص آن بهره ببرید.

آووکادو

آووکادو جزو میوه‌ها محسوب می‌شود. پورهٔ این میوهٔ چرب یکی از بهترین جایگزین‌های کره محسوب می‌شود. می‌توانید از آن برای تهیهٔ پودینگ شکلاتی یا در ترکیب دسرهای خامه‌ای، کیک‌ها و مافین استفاده کنید. پتاسیم موجود در آووکادو بیشتر از موز است و از ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی پیشگیری می‌کند.

لوبیای کنسروی

لوبیا را آبکش کرده و پوره کنید. می‌توانید برای تهیهٔ کیک و مافین‌ها از این پوره استفاده کنید. لوبیای سفید طعم خنثی دارد که برای هر نوع استفاده‌ای مناسب است. یادتان باشد که همهٔ انواع لوبیا‌ها سرشار از آهن هستند و به گردش اکسیژن در خون کمک می‌کنند.

شلغم، هویج، کدو حلوایی، سیب‌زمینی شیرین

هر کدام از این سبزیجات را که بیشتر دوست دارید رنده و در ترکیب کیک و مافین استفاده کنید. تمام این سبزیجات سرشار از بتاکاروتن هستند که برای سلامتی چشم‌ها بسیار مفیدند.

پوره کدو حلوایی

کدو حلوایی را پوره کنید و به بیسکویت‌ها، کیک، تارت‌ها، مافین و کرپ‌های خانگیتان اضافه کنید. کدو حلوایی طعم خوبی به دسر‌هایتان می‌دهد و یک مادهٔ غذایی کاملا سالم است.

کدو مسمایی

کدو را ریز رنده کنید و در ترکیب کیک، مافین و تارت‌های میوه‌ای استفاده کنید. این کدو سرشار از فولات و ویتامین B است که نقش موثری در سلامت خانم‌های باردار و شیرده دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها