مواد لازم: ۲۵۰ گرم کره/ ۲۵۰ گرم تکه شکلات (حدود دو پیمانه)/ ۱٫۵ پیمانه شکر/ یک قاشق چایخوری عصاره وانیل/ دو پیمانه آرد کامل/ دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر/ ۶ عدد تخم مرغ درشت/ یک پیمانه گردو یا بادام خرد شده.
کد خبر: ۶۲۵۲۲۵

روش تهیه:

۱-کره را داخل یک تابه متوسط بریزید  و روی حرارت متوسط اجاق گاز آن را ذوب کنید.
۲-تکه های شکلات و شکر را اضافه کنید  و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
۳-در این زمان، گردو یا بادام و عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
۴-در یک کاسه آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. سپس یک توری روی تابه بگیرید و آرد را به تدریج اضافه کنید و به طور مرتب هم بزنید.
۵-حرارت را بسیار کم و تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایع لطیفی به دست بیاید. هر تخم مرغی که اضافه می کنید، خمیر براق تر می شود.
۶-گاز را خاموش کنید. قالب های مافین را با کمی روغن چرب کنید و با قاشق، مواد را داخل قالب ها بریزید. ترجیحا دوسوم قالب را با مایه پرکنید تا هنگام پخت فضای کافی برای پف کردن داشته باشند.
۷-قالب را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۳۶۰ درجه فارنهایت گرم شده است قرار دهید.

مواد لازم برای ماسکارپونه:

- نصف پیمانه کره آب شده در دمای اتاق
- ۲۳۰ گرم پنیر ماسکارپونه
- دو پیمانه شکر قنادی
- دو قاشق چایخوری عصاره وانیل
- نوک انگشت نمک

روش تهیه:

۱-ماسکارپونه و کره را داخل کاسه همزن برقی بریزد و خوب هم بزنید تا نرم و لطیف شوند.
۲-عصاره وانیل و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. سپس، دو پیمانه شکر اضافه کنید و آرام به هم زدن ادامه دهید. بهتر است شکر را در چهار مرحله به مواد اضافه کنید. آیسینگ را مزه کنید، اگر شیرینی آن کم بود، دوباره شکر اضافه کنید.
>> همه در هم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها