طرز تهیه:
در کاسه ای آرد، زردچوبه، نمک، فلفل و کلم را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا خمیری به دست بیاید. از آن جا که کلم آب دارد تنها در صورت نیاز آب اضافه شود.
بگذارید خمیر به مدت ۲۵دقیقه بماند.
خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید و با وردنه آن را باز کنید.
روی خمیر بازشده روغن بمالید. دوباره گرد کنید و با وردنه باز کنید.
دو طرف خمیر را در تابه داغ کنید تا نان پخته شود. سپس هر دو طرف را کمی چرب کرده و داغ داغ سرو کنید.
>> خراسان
*شما چه نظری دارید؟ آن را با ما و دیگران در میان بگذارید*
*با کلیک روی نماد RSS و ذخیرۀ آن، جدیدترین مطالب ما را آسانتر دنبال کنید*
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر