کد خبر: ۶۱۶۵۷۰

مواد لازم:

گلابی   :   پنج عدد
تخم مرغ  :    سه عدد
کره   :   ۱۰۰ گرم
شکر     : ۱/۴ پیمانه
بادام آسیاب شده :   یک پیمانه
نان سوخاری پودر شده (پودر نان خشک) :    یک پیمانه
آرد سفید  :   نصف پیمانه
رنده پوست لیمو  :   یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر  ;   یک قاشق چایخوری
وانیل   :  نصف قاشق چایخوری
آبلیمو  :   یک قاشق سوپخوری


طرز تهیه:

گلابی‌ها را پوست گرفته و به چهار قسمت تقسیم می‌کنیم و هسته‌های آن را گرفته و به آبلیمو آغشته می‌کنیم تا سیاه نشود. کره، شکر و وانیل را با همزن می‌زنیم تا کرمی رنگ شود. زرده‌ها و سفیده‌های تخم‌مرغ را جدا کرده و زرده‌ها را با کره و شکر مخلوط می‌‌کنیم تا کرم حالت لطیفی پیدا کند. رنده پوست لیمو، آرد سفید، پودر نان سوخاری، بادام آسیاب شده و بیکینگ‌پودر را مخلوط کرده و به مواد اضافه می‌کنیم. در انتها سفیده‌های زده شده را هم به مواد می‌افزاییم. خمیر آماده شده را در قالب مورد نظر که کف آن کاغذ روغنی گذاشته‌ایم ریخته و گلابی‌ها را روی آن قرار می‌دهیم. شکر و دارچین را هم مخلوط نموده و روی گلابی‌ها می‌پاشیم و در فر از قبل گرم شده به مدت یک ساعت و با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم.

>> خانه داری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها