به گفتهٔ یک کار‌شناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی، افرادی که مشکل عدم تحمل لاکتوز دارند و نمی‌توانند از محصولات لبنی استفاده کنند، برای جلوگیری از کمبود کلسیم می‌توانند شلغم بخورند.
کد خبر: ۶۱۲۰۵۸

املاح کلسیم و منیزیم موجود در شلغم موجب جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان شده، سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت می‌کند.
به گزارش جام جم سرا به نقل از عصر ایران- سمانه عزیزی با اشاره به آغاز فصل برداشت شلغم، اظهار کرد: خواص ضدویروسی شلغم، موجب درمان بیماری‌های تنفسی، سرفه‌های خشک و سرماخوردگی می‌شود و برای درمان بیماری‌های تنفسی بهتر است شلغم را به صورت آش یا سوپ مصرف نمود.

شلغم را می‌توان به صورت آب پز مصرف کرد یا در فر گذاشت، یا اینکه بخارپز کرد و به سالاد، سوپ، آش و دیگر غذاهایی که با سبزیجات تهیه می‌شوند اضافه کرد و خورد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها