طرز تهیه:
در کاسهای پیاز و تخممرغ را مخلوط میکنیم، سپس گوشت چرخکرده، سبزی خرد شده، نمک، زردچوبه و فلفل را افزوده و ورز میدهیم. آرد نخودچی را اضافه کرده و به ورز دادن ادامه میدهیم. از مواد آماده شده به اندازه یک پرتقال بزرگ در دست فرم میدهیم و به سیخ میکشیم. در تابه روغن ریخته و سیخها را داخل آن قرار میدهیم تا سرخ شود؛ پس از سرخ شدن، کبابها را روی دستمال قرار میدهیم تا روغن اضافه آن گرفته شود. کبابها را در ظرف سرو قرار داده و با گوجه، زیتون و هر سبزی که دوست داریم، تزیین مینماییم.
>> دست پخت
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد