در تهیه این کیک از مواد مقوی مانند عسل طبیعی، گردو، دارچین، زنجبیل و جوز هندی استفاده شده است. به همین دلیل، نامش را کیک عسل گذاشته‌ایم؛ امیدواریم پختش برایتان راحت باشد و از خوردنش لذت ببرید.
کد خبر: ۶۰۴۹۸۳

مواد لازم:

آرد: ۲۷۵ گرم
شیر: ۱۵۰ میلی لیتر
تخم مرغ: ۲ عدد
کره ذوب شده: ۱۷۵ گرم
شکر قهوه‌ای: ۵۰ گرم
عسل طبیعی: ۲۵۰ گرم
دارچین: ۱ قاشق غذاخوری
گردو خرد شده: ۱۵۰ گرم
بیکینگ پودر: ۱/۵ قاشق چایخوری
مخلوط زنجبیل و جوز هندی: ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

- فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۶ درجه فار‌‌نهایت تنظیم کرده و روشن می‌کنیم.
- کره و شکر را در ظرفی مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و هم می‌زنیم تا جایی که شکر آب شود، سپس از روی حرارت برمی داریم.
- نیمی از عسل را به شکر اضافه کرده و هم می‌زنیم.
- بیکینگ پودر را به آرد اضافه کرده و ۲ بار الک می‌کنیم.
- زنجبیل و جوز هندی را به آرد اضافه کرده با هم مخلوط می‌کنیم. سپس وسط آرد را گود کرده مایه عسل آماده شده، تخم مرغ‌‌ها و شیر را به آن افزوده و خوب مخلوط می‌کنیم تا مایه کیک صاف و یکدست شود.
- گردوهای خرد شده را به مایع کیک اضافه می‌کنیم.
- قالب کیک را کمی چرب کرده و با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و مایع کیک را داخل قالب ریخته و به مدت ۱ ساعت درون فر قرار می‌دهیم.
- الباقی عسل را با دارچین خوب مخلوط می‌کنیم.
- کیک را از فر خارج کرده و سطح کیک را سوراخهای کوچکی با خلال ایجاد می‌کنیم، سپس مخلوط عسل دارچین را کاملاً درون سوراخ‌ها و روی کیک می‌ریزیم.
- کیک عسل را پس از سرد شدن از قالب خارج کرده، با گردو تزئین می‌کنیم.

نکته:
- برای آنکه گردو به طور یکنواخت در همه جای کیک پخش شود و به ته کیک نرود، قبل از اضافه کردن به مواد کیک، آن‌ها را در کمی آرد می‌غلتانیم.
>> نون و آب

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
حامد
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۸
۰
۰
عالی شد
ممنونم
خسته نباشید
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها