نتیجه تحقیقی درباره ماکارونی سرد و سپس گرم شده

محققان: ماکارونی را بلافاصله پس از پخت نخورید

ماکارونی از جمله غذاهایی است که اعضای خانواده بخصوص بچه‌ها خیلی به آن علاقه دارند، اما اگر تنوعی در پخت آن ایجاد شود، دلچسب‌تر و پرطرفدارتر خواهد شد. سرآشپز ما امروز پخت یک ماکارونی خلاقانه را‌ به شما آموزش می‌دهد که خوراکی برای چشمانتان نیز به شمار می‌رود: ماکارونی در سوسیس!
کد خبر: ۵۹۳۴۱۷

مواد لازم:

سوسیس: به میزان دلخواه
ماکارونی: نیم کیلو
سس کچاپ: به میزان لازم
سیب زمینی برای ته دیگ: دو عدد
نمک: به میزان لازم

عکس | سوسیس ماکارونی خلاقانه | جام جم سرا

طرز تهیه:

برای تهیه ماکارونی در سوسیس به سوسیس‌های بلند نیاز دارید که آن‌ها را در تکه‌های ۳ سانتی متری ببرید و به مدت ۲ دقیقه آبپز کنید.
ماکارونی‌ها را می‌توانید تکه نکنید اما اگر دوست دارید راحت‌تر خورده شود؛ فقط دو نیم کنید.
سوسیس‌های آبپز شده را بگذارید خنک شود و سپس ماکارونی‌های خشک را با آرامش و آهسته از وسط سوسیس‌ها رد کنید.
در مرحله بعد ماکارونی‌ها را همراه با سوسیس‌ها در آب جوش همراه با نمک بریزید و بگذارید ماکارونی‌ها به اندازه کافی نرم شود. سپس آن را در آبکش بریزید و ته قابلمه را روغن و سیب زمینی بیندازید و ماکارونی و سوسیس‌ها را دم کنید و روی آن را سس کچاپ ریخته، میل کنید.

*نظرتان چیست؟ آن را با ما و دیگران در میان بگذارید*
*با کلیک روی نماد RSS  و ذخیرۀ آن، جدیدترین مطالب ما را آسانتر دنبال کنید*

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۴
مامان سوگل
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۱
۰
۰
خیلی خیلی ممنون از شما و همه جام جم سرایی ها با این ابتكارهای خوبشون . خدا قوت
ن
Iran, Islamic Republic of
۰۱:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۲
۰
۰
شكلش جالبه ولی متاسفانه اینهمه دكترها از مضرات سوسیس میگن اونوقت شما................................................................
محبوب
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۶
۰
۰
ایده ی جالبی بود!!!!
مژده
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۳۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۲
۰
۰
خیلییییییییییییییی جالب بود.ممنون درسته مضره همه میدونیم ولی برای ما كه بچه داریم ایده خیلی قشنگیه برای ترغیب بچه ها به غذا خوردن.باز هم ممنون

نیازمندی ها