در میان غذاهایی که ما ایرانیان عموما عنوان ماکارونی را به آنها داده‌ایم و به کار می‌بریم، پاستا چند زمانی است که طرفدارانی پیدا کرده. طرز تهیه پاستای قارچ را از این نوع غذاها در ادامه بخوانید.
کد خبر: ۵۹۰۸۲۸

مواد لازم (برای ۲ نفر)

    پاستا فرمی: ۲۵۰ گرم
    قارچ ورقه شده: ۲ لیوان
    فلفل دلمه سبز یا رنگی: ۱ عدد متوسط و خلالی شده
    کره: ۲۵ گرم
    سس سفید: ۱ پیمانه با غلظت متوسط
    نمک و فلفل: به مقدار لازم
    پاپریکا : به مقدار لازم
    جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
    پنیر پیتزا در صورت تمایل: به مقدار لازم

طرز تهیه

* کره را در تابه آب کنید و ۱ قاشق روغن به آن اضافه کنید تا نسوزد. قارچهای ورقه شده را بیافزایید و تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهند، فلفل دلمه، نمک و فلفل را افزوده و ۲ دور هم بزنید و سپس از روی حرارت بردارید.

* پاستا را طبق دستور برچسب روی بسته آن پخته و آبکشی کنید.

* مخلوط قارچ و فلفل دلمه‌ای را به سس سفید افزوده، سپس پاستای پخته شده را به آن بیافزایید و برای چند دقیقه تفت دهید تا مواد با هم بکدست وگرم شوند.

* پاستای آماده شده را در ظرف مورد نظر کشیده و روی آن را به دلخواه پاپریکا، جعفری یا پنیر پیتزا بدهید و پس از آماده شدن، بر سر میز یاسفره غذا بیاورید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها