آموزش تهیه دسر و شیرینی در خانه

طرز تهیه «مسقطی‌ انار»

در ژله ترکیبی آناناس و انار می‌توان از پودر ژله انبه یا هر دو ژلهای که رنگ متفاوت و مشخصی داشته باشد نیز استفاده کرد. با دقت در تصویر هم می‌توانید اندکی خلاقیت به خرج دهید و خودتان قالبهای مناسب دیگر را جانشین آن کنید. دستور تهیه این ژله را در ادامه مطلب بخوانید.
کد خبر: ۵۸۶۹۶۴



مواد لازم:

کمپوت آناناس گرد: ۱ عدد
ژله آناناس: ۱ عدد (به جای آناناس، از هر ژله رنگ روشن دیگری مثل انبه هم می‌توان استفاده کرد)
ژله انار: ۱ بسته
انار: ۱ عدد،‌دان شده
بطری خالی و شسته شدۀ نوشابه خانواده: ۱ عدد
قالب ژله

طرز تهیه:

مرحله ۱
پودر ژله انار را در یک لیوان آب جوش خوب حل کنید و سپس یک لیوان آب سرد به آن بیفزائید و در قالبی مناسب ریخته، درون یخچال بگذارید تا نیم بند شود.
مرحله
انتهای یک بطری خالی نوشابه را ببرید و آن را شسته، خشک کنید. حلقه‌های آناناس را در بطری بریده شده بریزید و ژله نیم بند را روی آناناس‌ها ریخته، مجدداً در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد.
 مرحله۳
 برای در آوردن ژله بطری را چند لحظه در آب گرم بگذارید و با اندکی فشار دست به انتهای ان، ژله را در ظرفی مناسب برگردانید.

مرحله ۴
حالا بروید سراغ پودر ژله انار. آن را در یک لیوان آب جوش حل کرده سپس یک لیوان سرخالی آب سرد به آن بیفزایید و ژله را در یخچال بگذارید تا نیم بند شود.
مرحله ۵
 انارهای‌دان شده را در قالب دلخواه و مورد نظر خودتان بریزید. ژله را روی انار‌ها ریخته، با هم مخلوطشان کنید تا ژله اطراف انارهای‌دان شده را پر کند. آن را نیز در یخچال بگذارید تا کاملا بسته شود.
مرحله ۶
پس از بسته شدن ژله، آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و با سلیقه خودتان هر دو ژله را در کنار هم قرار دهید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها