کتلت فرنگی تا حدودی همان کتلت خودمان است؛ با تفاوتهایی در مزه، مواد، و شکل و شمایل آن: جای آن که تخت باشد، مثل کوفته، گرد است، درون آن هم پر است از مواد غذایی دیگر. سرآشپز ما امروز طرز تهیه آن را آموزش می‌دهد.
کد خبر: ۵۸۶۸۵۰


مواد لازم:


پیاز: یک عدد
سیر: ۲ تا ۳ حبه
گوشت چرخ کرده: نیم کیلو گرم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
زردچوبه و زنجفیل: به دلخواه
گشنیز خرد شده: یک استکان
فلفل سبز: ۳ تا ۴ عدد
سیب‌زمینی: ۱ کیلو
پودر زیره سبز: دو قاشق مرباخوری
تخم‌مرغ: ۱ عدد
لیموترش تازه: ۱ عدد


طرز تهیه:


۱-سیب زمینی را با آب و نمک بپزید و پس از پخت، پوست کنده، رنده کنید.
۲-پیاز و سیر را سرخ کنید و گوشت چرخ کرده را همراه با انواع ادویه‌، نصف استکان گشنیز و فلفل سبز خرد شده آن قدر تفت دهید تا آب آن کشیده شود. سپس همه مواد را روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و جا بیافتد.
۳-نمک، فلفل سیاه، آب لیموترش، بقیه گشنیز و کمی پودر زیره سبز را به سیب‌زمینیهای رنده شده اضافه کنید و آن‌ها را خوب ورز دهید. پس از آنکه همه مواد مخلوط شد، از خمیر به دست آمده تکه‌ها یا گلوله‌هایی کوچک بردارید و با دست دیگر وسط آن را گود کنید.
۴-مقادیری از مواد گوشتی را که در مرحله دوم تهیه و آماده کرده‌اید بردارید و میان گلوله سیب‌زمینی گذاشته، با‌‌ همان خمیر سیب زمینی گلوله شده، رویش را بپوشانید.
۵-پس از بستن دهانه گلوله سیب‌زمینی، آن را کف دستتان بغلتانید تا حالتی گرد و یکدست پیدا کند.
۶-در ظرفی تخم‌مرغ را بشکنید و با چنگال آن را خوب هم بزنید. کمی نمک و فلفل سیاه به آن بیفزایید و گلوله‌های فرم داده شده را داخل مایه تخم‌مرغ غلتانده، سپس در روغن داغ سرخ کنید.
۷-پس از سرخ شدن، کاتلیس‌ها آماده‌اند. آن‌ها را در ظرفی بچینید و اطرافش را را با سبزیجات تزیین کرده، بر سر سفره ببرید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها