مواد لازم:
بیسکویت ساده: ۲۰۰گرم
پودر کاکائو: ۱ قاشق سوپخوری
کره: ۵۰ گرم
● مواد میانی کیک:
پنیر خامهای بدون نمک: ۷۵۰ گرم
شکر: ۱۵۰ گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۳ عدد
شکلات تلخ: ۳۰۰گرم
طرز تهیه:
۱) فر را با درجه حرارت ۱۸۰ سانتیگراد گرم کنید.
۲) بیسکویتها را به شکل پودر درآورید و پودرکاکائو را به آن اضافه کنید.
۳) کره را آب کنید و روی این مخلوط بریزید و مخلوط مواد را کف یک قالب به قطر ۲۳سانتیمتری پهن کنید و روی آن را با قاشق صاف کرده، اندکی فشار دهید.
۴) پنیر خامهای، شکر، وانیل و تخم مرغها را با دور آرام همزن برقی بزنید تا خوب مخلوط شوند. شکلات را ذوب کرده و پس از آنکه کمی خنک شد با مخلوط پنیر و تخم مرغ بیامیزید و درون قالب بریزید.
۵) قالب را به مدت ۳۵دقیقه در فر بگذارید. پس از این مدت در فر را باز کنید و قالب را در فر خاموش و با در باز، خنک کنید.
۶) پس از گذشت ۳۵دقیقه وسط چیزکیک هنوز حالت مایع دارد، ولی پس از خنک شدن سفت میشود. این مایع به دلیل خام بودن چیزکیک نیست.
۷) روی کیک را به دلخواه با سس شکلات تزیین کنید
۸) در آخر چیزکیک را ۳تا۴ ساعت در یخچال قرار داده و بعد آن را سرو کنید.