وقتی کدو خورشی را پوست گرفته و سرخ می‌کنید، پوست آن را چه می‌کنید؟ دور می‌ریزید؟! دیگر چنین کاری نکنید! چون امروز سرآشپز ما می‌خواهد طرز تهیه نوعی کوکو را آموزش دهد که با پوست کدوی خورشی تهیه می‌شود.
کد خبر: ۵۸۲۳۷۶

مواد لازم:


فلفل دلمه‌ای: نصف عدد متوسط
پوست پنج عدد کدو
تخم مرغ: دو عدد
روغن: سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم


طرز تهیه:


پوست پنج عدد کدو را کنده، آن‌ها را خرد می‌کنیم تا یک کاسه ماستخوری پوست کدو خرد شده به دست آید.
پوست کدو و فلفل دلمه‌ای خرد شده، تخم مرغ، نمک و فلفل را با هم مخلوط می‌کنیم تا مایه کوکو آماده شود. در یک ماهیتابه روغن را کاملاً داغ کرده، مایه کوکو را در آن می‌ریزیم و درِ ماهیتابه را می‌گذاریم تا کوکو بسته شود.
کوکو را در دو الی سه مرحله برش می‌دهیم و در ظرف را نمی‌گذاریم تا لبه‌های محل برش خورده سرخ و برشته شود. سپس کوکو را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود، ولی این بار نیز در ظرف را نمی‌گذاریم تا کوکو برشته شود.

پس از طی این مراحل، کوکو آماده است. می‌توانید آن را در ظرفی چدا بکشید و اطرافش را تزئین کرده، سر سفره آورید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
منیزه
Germany
۱۸:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۶
۰
۱
من قبلا درست كردم خیلی خوش عطر و خوشمزه میشه.

فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها