گروه غذایی خوراکها را هم می‌توان پیش‌غذا محسوب کرد هم غذا. بستگی به این دارد که چقدر از آن می‌خورید. چه پیش‌غذا چه غذا، با یک وعده خوراک سبزیجات چطورید؟ راه و روش پخت آن را در ادامه بخوانید.
کد خبر: ۵۷۸۲۳۰
مواد لازم: 
 
پیاز خام خلال شده: ۲ عدد
بادمجان: ۵ عدد
کدو: ۲ عدد
گوجه فرنگی: ۵ عدد
فلفل سبز دلمه‌ای: ۱۵۰ گرم‌
سیر: ۲ حبه‌
نعناع: ۱۵۰ گرم‌
ترخون: ۱۵۰ گرم‌
جعفری ساطوری شده: ۱۵۰ گرم‌
روغن زیتون: ۱۵۰ گرم‌
نمک: مقداری‌
 
طرز تهیه:
 
پیاز را خلال و در روغن سرخ کنید تا کمی طلایی شود، سپس سیر را بکوبید و داخل پیاز بریزید و به هم بزنید، آنگاه فلفل را به صورت حلقه یا ریز خرد کنید و با پیاز و سیر تفت دهید. سپس بادمجان و کدو را حلقه حلقه کنید و به پیاز اضافه و گوجه فرنگی را نیز خرد کنید و داخل ظرف بریزید و کمی نمک بزنید و سبزی معطر را نیز اضافه کنید. حرارت را ملایم کنید تا تمام مواد بپزد و آب آن کشیده شود. بهتر است روی گوجه فرنگی‌ها آبجوش بریزید و پوست آن را بگیرید و بعد مصرف کنید، باید دقت کرد تمام مواد پخته شود ولی زیاد له نشود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها