حریره جو با سیب و خرما
مواد لازم:
سیب پوست کنده و خرد شده: 1,4 فنجان
خرمای جدا شده از هسته: 4 قاشق غذاخوری
آب: 2,3 فنجان
شیر: 2 قاشق غذاخوری
روش تهیه:
بلغور جو، سیب و خرما را همراه با آب در تابه بریزید و 5 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید. در همین حال شیر را در یک تابه حرارت دهید. جو را داخل آن بریزید تا جوش بیاید. سپس 3 تا 4 دقیقه با حرارت کم بگذارید بپزد و مدام آن را هم بزنید. آنگاه مواد را با هم مخلوط کنید و همه را در مخلوط کن بریزید تا کاملا نرم و یکدست و قابل خوردن برای کودک شود (دقت کنید که هیچ یک از مواد به صورت تکه در غذا نباشد و له شده و نرم شده باشد)
جام جم آنلاین گزارش میدهد
جام جم آنلاین گزارش میدهد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک فعال سیاسی:
یک نماینده مجلس:
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان