یادگیری روش درست کردن غذای کودک برای مادران جوان، گاهی دغدغه خاطر می‌شود. امروز به این دسته از مادران، روش تهیه یک غذای مقوی و قابل هضم برای کودکانی را آموزش می‌دهیم که پا به سن تمرین غذاخوردن گذاشته‌اند: «حریره جو با سیب و خرما».
کد خبر: ۵۴۵۹۸۹

حریره جو با سیب و خرما

مواد لازم:

سیب پوست کنده و خرد شده: 1,4 فنجان

خرمای جدا شده از هسته: 4 قاشق غذاخوری

 آب: 2,3 فنجان

شیر: 2 قاشق غذاخوری

روش تهیه:

بلغور جو، سیب و خرما را همراه با آب در تابه بریزید و 5 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید. در همین حال شیر را در یک تابه حرارت دهید. جو را داخل آن بریزید تا جوش بیاید. سپس 3 تا 4 دقیقه با حرارت کم بگذارید بپزد و مدام آن را هم بزنید. آنگاه مواد را با هم مخلوط کنید و همه را در مخلوط کن بریزید تا کاملا نرم و یکدست و قابل خوردن برای کودک شود (دقت کنید که هیچ یک از مواد به صورت تکه در غذا نباشد و له شده و نرم شده باشد)

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها