ساینس دیلی: دریافت اسیدهای چرب که مشخص شده با بیماری قلبی عروقی و دیگر مشکلات ارتباط دارد، می تواند به میزان زیادی تحت تاثیر تغییر نوع روغن گیاهی مورد مصرف قرار گیرد.
کد خبر: ۱۵۰۱۲۹

جایگزین کردن روغن کانولا و مارگارین با منشا کانولا به جای روغنهای گیاهی و محصولات گسترده ای مثل روغن سویا، ذرت و بذر کتان بیشتر با توصیه های غذایی مربوط به اسیدهای اشباع ، اسید چرب غیراشباع مونو و آلفالینولئیک اسید هماهنگی دارد.
براساس تحقیقات جدید، مصرف محصولات تهیه شده با روغن کانولا دریافت اسید چرب اشباع را تا 9.4 درصد کاهش می دهد، دریافت اسید چرب غیراشباع مونو را تا 27.6 درصد و دریافت آلفالینولئیک اسید را تا 73 درصد افزایش می دهد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها