مقامات انگلیس در راستای کاهش محدودیت‌ های کرونایی اعلام کردند دیگر به رعایت فاصله دو متری نیازی نیست و در صورت استفاده از ماسک می‌توان این فاصله را به یک متر کاهش داد اما این پرسش مطرح است که فاصله گذاری اجتماعی چگونه بر کاهش خطر بیماری کووید ۱۹ تاثیر می‌گذارد؟
کد خبر: ۱۲۶۹۷۳۵

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، کارشناسان بیماری‌های عفونی تاکید دارند هرچه افراد به بیمار آلوده به کووید ۱۹ نزدیک باشند و هرچه افراد زمان بیشتری را در محیط‌های بسته سپری کنند احتمال اینکه کروناویروس از فرد به فرد دیگر گسترش یابد، بیشتر می‌شود.

به گفته محققان انگلیسی، هر چه فاصله میان افراد بیشتر باشد احتمال قرار گرفتن در معرض ترشحات تنفسی کمتر می‌شود. با رعایت فاصله یک متری تنها فرد از قرار گرفتن در معرض ترشحات بزرگ در امان می‌ماند و با رعایت فاصله دو متری میزان قرار گرفتن در معرض ترشحات تنفسی کمتر می‌شود اما به صفر نمی‌رسد.

بر اساس نتایج بررسی که این ماه در مجله لنست منتشر شد، آمده است: رعایت فاصله حداقل یک متری خطر انتقال بیماری کووید ۱۹ را کاهش می‌دهد اما فاصله دو متری تاثیرگذارتر است.

همچنین سازمان جهانی بهداشت (WHO) تاکید دارد حفظ فاصله اجتماعی حداقل یک متری با کاهش خطر گسترش کروناویروس از طریق ترشحات کوچک که هنگام عطسه، صرفه یا صحبت در هوا منتشر می‌شود، همراه است.

این قطرات ممکن است حاوی کروناویروس باشند و در صورتی‌که فاصله میان افراد کم باشد ممکن است فرد آن‌ها را تنفس کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها