بهترین طریقه مصرف و خوردن شلغم برای حفظ خواص و فواید آن

بهترین روش خوردن شلغم برای حفظ خواص آن

برگ‏‌های ‬شلغم برای افرادی که از نظر طب سنتی دچار افزایش خون هستند، خوردنی مناسبی است و خود شلغم نیز برای افرادی که دچار کم‏‌خونی‌ هستند.
کد خبر: ۱۲۴۵۹۷۶
فواید شلغم برای کم خونی

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، متخصصان طب سنتی در مورد خواص برخی از میوه ها عنوان کرده اند شلغم کاملاً پخته برای سرماخوردگی و دفع خلط سینه و همچنین پیشگیری از سرماخوردگی در کودکانی که زیاد سرما می‌خورند، مفید است به شرط آنکه تا زمانی که در بازار موجود است، روزانه میل‌شود.

همچنین مصرف انار شیرین، توصیه می شود چرا که انار شیرین دارای طبیعت سرد مایل به اعتدال، و تولیدکننده خون نیکو در بدن است.

انار باعث بازشدن و گشایش گرفتگی‌های بدن و ادرارآور است.

بهتر است دانه‌های انار را با پره‌ها و کمی از پیه (بخش‌های سپیدرنگ و کمی‌تلخ) میان دانه‌ها بخوریم تا موجب ضعف معده نشود.

همچنین خوردن انگور شیرین نیز توصیه شده است چرا که از خوردن انگور شیرین نازک‌پوست، خون خوب تولید می‌شود.

انگور بدن را از مواد زاید و تباه، پاک و آن را تقویت‌می‌کند و انگور و انجیر را می‌توان به عنوان وعده غذایی خورد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها