jamejamsara
سرا سلامت کد خبر: ۱۱۹۷۴۸۳ ۲۳ اسفند ۱۳۹۷  |  ۱۲:۰۰

مطالعه جدید نشان می دهد رژیم غذایی سرشار از گوشت علاوه بر ارتباط با بیماری های نظیر سرطان، آسیب به سلامت قلب و افزایش کلسترول و فشارخون با افزایش ریسک بیماری کبدی هم مرتبط است.

تاثیر مصرف زیاد گوشت بر افزایش خطر بیماری کبد چرب

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، محققان دریافتند افزایش مصرف گوشت قرمز یا فرآوری شده ممکن است خطر ابتلاء به بیماری کبد چرب غیرالکلی را افزایش دهد.

«شیرا زلبر ساگی»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «کبد چرب غیرالکلی به عنوان جز کبدی سندرم متابولیک، همراه با مقاومت به انسولین و التهاب به عنوان عوامل کلیدی در پاتوفیزیولوژی آن تلقی می‌شوند.»

محققان اذعان می‌کنند افرادی که گوشت قرمز زیاد مصرف می‌کنند عمدتاً مردان جوان هستند و دارای شاخص توده بدنی بالاتر، مصرف کالری بیشتر و الگوی متابولیکی بدتری هستند.

همچنین افرادی که مقادیر زیاد گوشت قرمز با شیوه پخت نامناسب از جمله سرخ شده یا کباب شده مصرف می‌کنند، دارای میزان بالا HCA (آمین‌های هتروسایکلیک) هستند و از این‌رو بیشتر در معرض ابتلاء به مقاومت انسولین قرار دارند.

زلبر ساگی در ادامه عنوان می‌کند: «سبک زندگی ناسالم غربی نقش اساسی در ابتلاء و پیشرفت بیماری کبد چرب دارد چراکه عمدتاً با عدم تحرک فیزیکی و مصرف بالا فروکتوز و چربی اشباع شده همراه است.»

این مطالعه شامل ۳۵۷ شرکت کننده در رده سنی ۴۰ تا ۷۰ سال بود.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:
یادداشت بیشتر
باوری كه تغییر كرد

باوری كه تغییر كرد

موضوع این است وقتی راجع به ویروس صحبت می‌شود، راجع به اپیدمی صحبت می‌كنیم؛ یعنی راجع به مفهومی همزمان علمی و اجتماعی كه پیوست سیاسی در آن نمی‌گنجد.

بحران تصمیمات زودهنگام کرونایی

بحران تصمیمات زودهنگام کرونایی

اتخاذ تصمیمات متناقض در مدیریت بحران‌های اجتماعی یکی از اشتباهات حوزه مدیریت کلان است که در علم جامعه‌شناسی از آن به عنوان چندگانگی مدیریتی یاد می‌شود.

ویروس کرونا و اتحادیه اروپا

ویروس کرونا و اتحادیه اروپا

شاید بزرگترین چالشی که کشورهای اروپایی همیشه پس از جنگ جهانی دوم انتظارش را داشتند مشکلات امنیتی، سیاسی و نهایتا اقتصادی-اجتماعی بود.

گفتگو بیشتر
پیشنهاد سردبیر بیشتر