به گزارش واحد مرکزی خبر،به گفته دکتر داریوش مظفریان از دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد، میزان سدیم مصرفی توسط هر فردی بر سلامت قلب وی تاثیر میگذارد و خطر ابتلای فرد را به بیماریهای قلبی-عروقی افزایش میدهد.
پژوهشگران در این تحقیقات تاثیرات مصرف نمک را بر بزرگسالان در سالهای 1990 تا 2012 بررسی کردند.
پژوهشگران همچنین تاثیرات مصرف سدیم را بر فشار خون و مخاطرات ناشی از تغییرات سطح فشار خون در ابتلا به بیماریهای قلبی-عروقی، مورد بررسی قرار دادند.
طبق این تحقیقات، نزدیک به یک میلیون (40 درصد) از موارد مرگ و میر ناشی از بیماریهای قلبی مرتبط با مصرف نمک، مرگ پیش از موعد (زیر 65 سال) بودند.
همچنین در میان سی کشور بزرگ جهان، اکراین، روسیه و مصر بیشترین آمار مرگ و میر ناشی از بیماریهای مرتبط با مصرف نمک را داشتند.
به گزارش یونایتدپرس از نیو اورلئان، نتیجه این تحقیقات در جلسه انجمن قلب آمریکا ارائه شد.
جام جم آنلاین گزارش میدهد
جام جم آنلاین گزارش میدهد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک فعال سیاسی:
یک نماینده مجلس:
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان