هر چه به روزهای پایانی سال نزدیکتر میشویم، جست‌وجوی خانمها برای اطلاع از شیوه پخت و پز برخی خوردنیها مثل، انواع شیرینی یا حتی کیک بیشتر میشود. براونی شکلات، یکی از خوردنیهای خوشمزه‌ای است که چه هنگام صبحانه یا عصرانه، چه برای پذیرایی از مهمانان سال نو مناسب و خوشخوراک خواهد بود.
کد خبر: ۵۴۹۹۵۷

 

مواد لازم:

۵۰گرم شکلات تلخ (۶۰درصد)

۵۰ گرم کره

۱۲۵ گرم شکر قهوه‌ای

۵۰ گرم آرد سفید

۵۰ گرم گردو

یک قاشق چایخوری پکینگ پودر

دو عدد تخم مرغ

 

طرز تهیه:

شکلات را در ظرفی قرار داده، دو دقیقه در مایکروفر حرارت دهید تا ذوب شود یا آن را در ظرف کوچکی بریزید و در ظرف بزرگتری محتوی آب داغ قرار داده روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا ذوب شود.
کره، شکر و تخم مرغ ها را مخلوط کنید. شکلات ذوب شده را به آن اضافه کنید و بزنید تا به صورت کرم درآید. در آخر گردوها را (بجز چند عدد که برای تزئین نگاه میدارید) خرد کنید و همراه با پکینگ پودر و آرد به مخلوط بالا بیفزایید.
سپس آن را در یک قالب مستطیل شکل مخصوص کیک صبحانه (که دیواره‌ها و ته آن را کمی چرب کرده‌اید) بریزید و به مدت ۳۵دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.
در پایان زمان پخت سطح بیرونی براونی باید بسته و سفت شده باشد در حالی که مغز آن اندکی نرم است.

بگذارید براونی در داخل قالب سرد شود. سپس آن را از قالب خارج کرده به صورت نوارهای باریک برش بزنید.

براونیها را با نیمه‌های گردو تزئین کنید. میتوانید مقداری شکلات سفید و شکلات تلخ را به طور جداگانه ذوب کنید و دو سر براونیها را در شکلات سفید و تیره نیز فرو ببرید تا زیباتر و دومزه‌ای شود.

منبع: کافه ایرانی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها