با فرارسیدن ماه آخر زمستان، بسیاری از خانم‌های خانه‌دار که تهیه شیرینی خانگی را برای پذیرایی از مهمانانشان در روزهای عید نوروز مناسب‌تر می‌دانند، دست به کار تهیه مقدمات و پخت‌وپز انواع این شیرینی‌ها می‌شوند. اگر جزو این دسته افرادید، با سرآشپز ما برای تهیه و پخت شیرینی گردویی همراه شوید.
کد خبر: ۵۴۳۱۲۰

مواد لازم:

گردو پودر شده: 375 گرم

شکر: 220 گرم

وانیل: 1,4 قاشق چایخوری

سفیده تخم مرغ: 3 عدد

خرده شیرینی: 2 قاشق سوپخوری

سرکه: 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی خانگی گردویی:

گردو را با شکر مخلوط کرده، کنار بگذارید. سفیده‌های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. گردوهای مخلوط شده با شکر، خرده شیرینی، وانیل و سرکه را به مواد قبلی اضافه کنید.  همه مواد را بعد از مخلوط شدن داخل قیف یا ماسوره ساده بریزید و به اندازه دلخواه از مواد روی سینی پوشیده شده از کاغذ شیرینی بریزید. سینی را در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه سانتی گراد و به مدت 1 ربع تا 20 دقیقه قرار دهید. بعد از پخته و خنک شدن شیرینی‌ها، آنها را در ظرف دردار نگهداری کنید

منبع: شبکه جهانی جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
سمانه
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۳۰
۰
۰
من 2بار درس كردم اما ترك نخورد. علتش چیه؟ خمیرمم 3 تا 4 دقیقه روی حرارت متوسط داغ زدم اما بازم بعد 25 دقیقه اونجور كه باید وسطش نپخت
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها