مواد لازم :
گوشت گوسفتد آبگوشتی : نیم کیلو/ نخود و لوبیا : یک پیمانه / پیاز بزرگ: یک عدد /سیب زمینی کوچک : سه عدد / نمک و زردچوبه و فلفل: به میزان گافی / آب ک به مقدار لازم / کشک ساییده شده : یک پیمانه/ گل زرد برای تزیین : کمی / نعنا داغ : به میزان لازم
طرزتهیه :
• گوشت را به همرا نخود، پیاز، زردچوبه و نمک و فلفل در آب میپزیم.
• سیبزمینیها را اضافه کرده و نیم ساعت دیگر پخت را ادامه میدهیم.
• در ظرف دیگری روغن را داغ کرده، نعنا را به آن اضافه میکنیم ( مقداری از این نعنا داغ را برای تزیین کنار میگذاریم)
• کشک را که قبلا آب کردهایم درون ظرف نعنا داغ میریزیم.
• وقتی یک جوش زد آن را از روی حرارت برمیداریم و به ظرف آبگوشت اضافه میکنیم، آنگاه با باقیمانده نعنا داغ و گل زرد تزیین مینماییم.
• برای تهیه کوبیده آن میتوان گوشت را همراه سیبزمینی کوبید یا آنها را جدا میل کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد