رئیس سازمان موزه‌های دفاع مقدس:

60 کشور در جنگ تحمیلی دشمن را همراهی می‌کردند

رئیس سازمان موزه‌های دفاع مقدس گفت: در جنگ تحمیلی، خائنان داخلی و در مجموع 60 کشور خارجی، دشمن را همراهی می‌کردند و ایران فشارهای همه‌جانبه‌ای را در آن سال‌ها تحمل کرد.
کد خبر: ۲۳۹۷۶۲

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، مرتضی قربانی جمعه شب در یادواره 24 شهید پایگاه شهید نواب صفوی سمنان که در مسجد ولی‌عصر (عج) این شهر و با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان و شمار زیادی از مردم و مسئولان این استان برگزار شد، افزود: شهدا در حقیقت بنیانگذاران اصلی انقلاب اسلامی ایران هستند.

وی با بیان اینکه هشت سال دفاع مقدس راه اسلام واقعی را برای جهانیان آشکار کرد، افزود: در زمان جنگ، سپاه، بسیج و ارتش جمهوری اسلامی ایران با کم‌ترین تجهیزات و در شرایط سخت توانستند در برابر قدرت‌های بزرگ جهان ایستادگی کنند.

این فرمانده جنگ با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس اظهار داشت: رهبری مدبرانه رهبر کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی (ره)، ایمان، شجاعت، تأسی به امامان معصوم از عوامل اصلی پیروزی رزمندگان اسلام بر نیروهای بعثی بود.

قربانی همچنین در رابطه با نقش استان سمنان در دوران هشت سال دفاع مقدس تصریح کرد: استان سمنان با تقدیم 30 هزار شهید و 50 شهید سردار و نیز دارا بودن 14 هزار و 800 رزمنده سهم بسزایی در دفاع از ایران اسلامی داشته است.

وی ادامه داد: در جنگ تحمیلی، خائنان داخلی و در مجموع 60 کشور خارجی دشمن را همراهی می‌کردند و ایران فشارهای همه‌جانبه‌ای را در آن سال‌ها تحمل کرد.

رئیس سازمان موزه‌های دفاع مقدس کشور با بیان اینکه شهدا خالق حماسه‌های جاودانه در تاریخ هستند،‌ افزود: جنگ تحمیلی هشت سال دفاع مقدس توانست سرنوشت کشور ما را در دنیا عوض کند.

قربانی افزود: مهم‌ترین نتیجه جنگ استقامت و پایداری ملت در دستیابی به حقوق خود از جمله انرژی هسته‌ای است.

وی گفت: ترور رهبران و مقامات انقلاب اسلامی از اهداف اصلی دشمن در سال‌های پس از جنگ بود و استکبار جهانی شعار ما می‌توانیم ایرانیان را در هیچ مرحله‌ای باور نداشت و در دوران قبل از انقلاب، تمام امور داخلی کشور به دست بیگانگان اداره می‌شد.

رئیس سازمان موزه‌های دفاع مقدس کشور ادامه داد: در طول هشت سال جنگ، برخی از کشورهای بیگانه قصد براندازی کشور ما را داشتند که از 12 کشور دنیا اسیر جنگی و از 40 کشور دنیا غنیمت جنگی گرفتیم و امروز این غنیمت در آثار موزه جنگ به عنوان سند ماندگار است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها