هر دولتی در کشور روی کار بیاید پس از 4 و یا 8 سال حتما می توان در مقام یک منتقد منصف ضعفها و قوتهایی را برای آن برشمرد.
کد خبر: ۱۴۶۱۶۷

متاسفانه به دلیل عدم رعایت «قواعد نقد» در کشورمان گاه با دولتها به گونه ای برخورد شده و می شود که گویی هیچ اقدام ماندگار، هیچ تلاشی برای رفاه مردم و گره گشایی از مشکلات آنان نشده است.
بی تردید تمام دولتهای پس از انقلاب متناسب با شرایط سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، تهدیدها و تحریم ها، تجربه ها و حمایت ها، کارشکنی ها و دشمنی ها به این کشور و مردم خدمت کرده اند و به سهم خود باری از دوش مشکلات مردم برداشته اند. اگر نبود تلاشهای آن ، امروز مردم از حداقل ها نیز برخوردار نبودند. دولت نهم پس از دولت خاتمی و در میان بهت و ناباوری اهل سیاست با انتخاب احمدی نژاد شکل گرفت و سرآغاز فصلی متفاوت در عرصه سیاست داخلی و خارجی کشور شد.
احمدی نژاد به مانند تمام روسای جمهور قبلی از ضعفها و قوتهایی برخوردار است. نیروهایی که در دولت و در حاشیه به کار گرفته شده اند نیز از این قاعده مستثنی نبوده و نیستند.
«جام جم» نیز براساس وظیفه خود همواره کاستی ها را یادآور و کوتاهی ها را مورد نقد قرار داده و توفیق ها را ستوده است.
اما این روزها جریان «ناکام عرصه سیاست» که پس از سوم تیر و رای قاطع مردم در انتخاب رئیس جمهوری متفاوت ، حاشیه نشین و کمی گنگ و عاجز از تحلیل بود، در صحنه سیاسی فعال تر شده است.
بخشی از این فعالیت ، تلاشهای اثباتی برای حضور در عرصه انتخابات مجلس است که باید از آن استقبال کرد.
بخش دوم که نشان از ظهور مجدد رادیکالیسم دارد. با سیاه نمایی و عبور از مرزهای اخلاقی تلاش می کند، دولت را منکوب و پایگاه اجتماعی آن را متزلزل کند.
پیشقراولان این تهاجمات ، بعضا عناصری هستند که پیش از این تئوری هایشان شکست اصلاحات را رقم زد.
این جریان علاوه بر تخریب شخص رئیس جمهور، بر آن است تا هر راستی را کژی جلوه دهد و صریحا اعلام می کند «دولت نهم هیچ شاخص مثبتی طی دو سال عملکرد خود در کارنامه اش دیده نمی شود!!» (1)
آیا واقعا این گونه است؛ دولتی که در طی دو سال با سفرهای پی در پی استانی با دردهای مردم آشنا شده و متناسب با آن به تصمیم رسیده و عزم کرده تا محرومیت زدایی را تا تحقق عدالت دنبال کند، هیچ کارنامه مثبتی ندارد؛
حداقل اهل سیاست و کارگزاران به خوبی می دانند سیاست حذف یارانه ها بویژه در حوزه سوخت که مورد نظر اکثر دولتهای پیشین بود تنها در سایه جسارت و همت این دولت بود که منجر به سهمیه بندی سوخت و کاهش مصرف شد. آیا عزم دولت برای اصلاح نظام بانکی و جلوگیری از ریخت و پاش های کلان در عرصه اجرایی کار کمی است؛ هرچند دستیابی به فناوری هسته ای حاصل زحمات دولتهای موسوی ، هاشمی و خاتمی است اما چه کسی است که بتواند سهم دولت احمدی نژاد را در «تثبیت» این حق آن هم با مقاومتی مردانه در برابر فشارها و تهدیدات غرب نادیده بگیرد.
پاک دستی دولتمردان ، برخورد با فرصت طلبی ها و منفعت جویی ها، تلاش بی وقفه و پیگیری اصلاحات بنیادین ، که بی تردید در صورت اجرای صحیح ، دستاوردهای بزرگی برای کشور به ارمغان خواهد آورد. آیا باز می توانیم بگوییم دولت احمدی نژاد هیچ کارنامه مثبتی نداشته است؛
حداقل انتظار از مخالفان ، انصاف و پرهیز از عصبیت های گروهی است.


1- محمد هاشمی ، عضو حزب کارگزاران ، مصاحبه با خبرگزاری فارس 24 شهریور 86 و مطبوعات 25 شهریور 86.


بیژن مقدم
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها