تغذیه در دوران بارداری نسبت به پیش از بارداری دستخوش تغییراتی خواهد شد این تغییر در سه ماهه اول بارداری در کیفیت مواد مصرفی و در ماههای بعد در کمیت و کیفیت آن است
کد خبر: ۵۵۰۵
دکتر مینو فروزانی ، متخصص تغذیه و استاد دانشگاه تهران افزود: نیاز خانمهای باردار به انرژی در روز600 کالری افزایش می یابد و از جمله مواد دریافتی که نسبت به دوران پیش از بارداری صد در صد افزایش می یابد، میزان آهن مصرفی است.وی اظهار کرد: تغذیه خوب پیش از بارداری در جلوگیری از بروز سو تغذیه در صورت وجود ویار با اهمیت است افزایش تعداد وعده های غذایی و کاهش حجم غذایی مصرفی در هر وعده و یا مصرف یک تکه نان خشک و یا بیسکویت پیش از شروع تحرک و خروج از بستر برای جلوگیری از کاهش بروز تهوع و استفراغ بارداری بسیار موثر است.به گفته این متخصص تغذیه ، به علت تاخیر در هضم و جذب و کاهش حرکت در طی بارداری ، احتمالا بروز یبوست در افراد بسیار زیاد است ؛ لذا مصرف سبزی و میوه از قبیل انجیر، آلوی خیس شده ، مصرف میوه جات با پوست بویژه سیب در جلوگیری از بروز آن ضروری است.دکتر فروزانی با اشاره به لزوم افزایش 300 کالری انرژی دریافتی در طی بارداری گفت :50 تا55 درصد این انرژی از طریق مواد کربوهیدراتی و30 درصد این انرژی باید از طریق مصرف چربی تامین شود؛ بنابراین وجود مواد گوشتی ، تخم مرغ ، حبوبات ، لبنیات ، میوه و سبزیها در غذای خانمهای باردار ضروری است وی تصریح کرد مصرف مواد گوشتی برای رفع کم خونی و تامین آهن مورد نیاز بدن با اهمیت است این متخصص تغذیه در پایان اظهار کرد وجود میل شدید به خوردن برخی مواد نظیر خاک و نشاسته در طی دوران بارداری می تواند به دلیل برخی از کمبودهای مواد غذایی باشد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها