زولبیاوبامیه برای سلامت روزه داران مضراست
کد خبر: ۲۲۳۸
مدیرگروه تغذیه وبیوشیمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت :استفاده اززولبیاوبامیه باتوجه به شیوه پخت آنها،برای سلامت روزه داران مضر است.دکتر سید علی کشاورز در گفتگو با ایسنا افزود: برنامه غذایی روزه داران باید بر اساس گروههای چهارگانه غذایی یعنی غلات ، حبوبات ، ویتامین ها و لبنیات تنظیم شود و مصرف 100 تا150 گرم پروتئین ضروری است.وی با تاکید بر این که در هنگام افطار، استفاده از مایعات گرم ، نان ، خرما و پنیر مفید است ، افزود: شام با فاصله زمانی دو ساعت پس از افطار باید به صورت کامل مصرف شود.مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران روزه را برای افرادی که نارسایی کلیه دارند و نیز کسانی که به دلیل ناراحتی های گوارشی پس از افطار دچار درد و سوزش معده می شوند و بیماران دیابتی خطرناک است وی همچنین بر مصرف سحری به عنوان یک وعده کامل غذا تاکید کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها