مصرف روزانه مکمل امگا ۳ خطر ابتلا به بیشتر بیماری‌ قلبی را کاهش می‌دهد.
کد خبر: ۱۲۳۶۱۰۳
کاهش ابتلا به بیماری قلبی با مصرف روزانه امگا ۳

به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، اسیدهای چرب امگا ۳ برای سلامت انسان ضروری تشخیص داده شده‌اند اما بدن قادر به تولید آن‌ها نیست و بنابراین لازم است از طریق منابع غذایی مانند روغن ماهی از جمله ماهی سالمون و تن -- گیاهان و مغز خشکبار و مکمل های غذایی تامین شود.

این مطالعه جدید حاوی بزرگترین و جدیدترین داده هایی است که به بررسی ارتباط میان مصرف مکمل روغن ماهی و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی پرداخته است.

محققان در این مطالعه داده‌های ۱۳ آزمایش را در سرتاسر جهان در خصوص ۱۲۰ هزار فرد بالغ مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.

این مطالعه نشان می‌دهد افرادی که روزانه ۸۴۰ میلی گرم از مکمل های امگا ۳ دریایی مصرف کرده‌اند، موفق شده‌اند خطر ابتلا به بیشتر موارد بیماری‌های قلبی عروقی از جمله سکته قلبی، مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی عروقی و مرگ و میر ناشی از ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب را کاهش دهند.

این مطالعه همچنین نشان می‌دهد که هر چه دوز مصرفی مکمل‌های امگا ۳ بیشتر باشد، فواید قلبی و عروقی بیشتری ارائه می‌دهد.

انواع مختلف ماهی هم می‌تواند مقدار زیادی امگا ۳ را در رژیم غذایی معمول ما فراهم کند.

ماهی‌ های روغنی مانند شاه ماهی، ماهی قزل آلا، ساردین و ​​ماهی خال مخالی به طور طبیعی مملو از اسیدهای چرب امگا ۳ بسیار بالایی هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها